Hur väljer jag en akupunktör?

Människor över hela världen vänder sig till alternativ medicin som akupunktur för att få befrielse från olika åkommor. Eftersom praxis i denna form av healing är ofta inte styrs av samma lagar och förordningar som ställs på utövare av västerländsk medicin, är uppgiften att välja rätt akupunktur utövaren något mer engagerat än att bara titta i telefonkatalogen och göra en utnämning. Det finns i huvudsak tre faktorer som du måste undersöka innan allvar överväger några utövare av traditionell kinesisk medicin som en av dina hälso: utbildning, certifiering, och omfattningen av praxis.

Även förmåga att utöva akupunktur inte alltid kräver att nationella hälso-förordningar, är det inte ovanligt för yrkesverksamma som utövar TCM eller traditionell kinesisk medicin för att fastställa utbildningsprogram som ger grundlig utbildning om denna typ av helande konst . Allteftersom populariteten för akupunktur har ökat, många nationer har nu grupper eller sammanslutningar av professionella akupunktörer som har genomfört denna typ av studieprogram. Att lära hur och var akupunktör i ditt område fick sin utbildning ger dig en chans att forskning som programmet och avgöra om det anses vara en bra en.

Om du bor i USA, det finns en god chans att akupunktör har genomgått en formell utbildning som är godkänd av de nationella och regeringar statlig nivå. Det är inte ovanligt att många stater att kräva utövare att hålla en viss anknytning till österländsk medicin på något sätt, de kan också skyldig att fylla i ett statligt sponsrad styrelse examen innan de får korrekt bevis att öva akupunktur. När detta är fallet kommer du att se certifiering visas i kontoret, samt noterade i reklam i samband med tjänster som akupunktör.

Även länder där denna nivå av formell utbildning och examinering regeringen inte är närvarande finns det oftast någon form av certifieringsförfarande som måste slutföras innan du öppnar en praxis. De intyg göra klart den akupunktör har grundläggande färdigheter och kunskaper för att ge denna typ av vård. Under alla omständigheter se någon akupunktör ni anser har certifiering som uppfyller någon regering krav och hjälper till att försäkra er om att den enskilde har den kompetens som behövs för att erbjuda behöriga vård.

Som en sista fråga, avgöra om akupunktör är väl förtrogen med den typ av behandling du behöver för din uppsättning hälso LIDANDEN. I likhet med andra typer av läkemedel kan akupunktörer leverera hälsovårdstjänster eller specialiserar sig på ett begränsat antal ansökningar. Att ta sig tid att se över de typer av vård som kommer att göra det lättare för dig att avgöra om en viss läkare kommer att vara i stånd att behandla din sjukdom och hjälpa dig att återställa din hälsa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.