Hur kan jag få fram den perfekta Smile?

naturligtvis exakt vad omfattar perfekt leende är öppet för viss debatt. Vissa skulle säga att alla leenden är perfekta, och att vi inte bör försöka följa flera samhällsproblem standard skönhet som innebär en hel del underhåll och arbete. Generellt dock består ett perfekt leende av två saker: vithet och tand anpassning. Vithet kan hanteras i viss utsträckning hemma, medan tand anpassning kräver att se en professionell.

Tooth anpassningen är en knepig sak, som består av många olika faktorer, men är avgörande för att ha en riktigt perfekt leende. Det finns några grundläggande principer till en perfekt leende som en specialist kommer att försöka matcha för att göra ditt leende verkligen lysa. För en sak, tänderna måste luta in mot centrum tänder bara lite, i vad som är tekniskt kallas en mesial lutning. För det andra bör raden i den övre tänder matchen ungefär raden i underläppen. Proportioner är också mycket viktiga i ett perfekt leende, med bredd och längd av de centrala tänder är mest avgörande, men förhållandet mellan storleken på alla sex framtänder spelar också in på hur ett leende visas.

I det förflutna, att det enda verkliga alternativet justera tänder skulle ha ganska påträngande, mycket synliga för blotta ögat hängslen installerat. Dessa kan finnas kvar på i åratal, att långsamt sätta tänderna i den önskade anpassningen. Men nu finns ett alternativ i Invisalign ®, en uppsättning tydliga tandläkare skadereglerare som har blivit otroligt populära. Tiotusentals tandläkare och ortodontister nu inrättas för att installera och hantera Invisalign ®-system, vilket gör dem ganska lätt att komma in

Invisalign ® faktiskt gör det mycket lättare för vanliga människor att komma närmare en perfekt leende, eftersom de på många sätt lättare att hantera, och har inte stigmatiseringen traditionell metall hängslen hos vuxna. De är en avtagbar anpassning, vilket innebär mat kan ätas normalt utan att krångla normala hängslen, och de kan rengöras regelbundet. Tänderna är långsammare justeras än med metall hängslen, men så småningom de är uträtat, med patienten byta till en ny uppsättning tampar med några veckors mellanrum. Noteras bör dock att Invisalign ® är betydligt dyrare än traditionell metall-system.

tandblekning är en annan stor del av att få ett perfekt leende, och på senare år har det blivit mycket populärt. Tandläkare kan göra en mycket starkare tandblekning regim än vad som kan göras hemma, med en hög koncentration blekning gel och använder laser för att skynda på processen. Ett brett utbud av at-home kit är också på marknaden, med olika kostnader och olika blekmedel. Dessa omfattar band av olika styrkor, samt at-home skär likt de som används i en tandläkarpraktik.

Faner är ett annat alternativ för att skapa den perfekta leende, och många kosmetiska tandläkare använder dem i stället av blekning. De är smala porslin täcker för tänder, och när det används på alla tänder kan göra en helt perfekt leende. Naturligtvis, kostnaden för en full kosmetisk uppgradering av munnen, inklusive faner och kosmetisk kirurgi på tandköttet kan kosta i närheten på $ 100. 000 amerikanska dollar (USD). Däremot kan Invisalign ® kosta runt $ 10,000 USD för en normal mun och blandas med vanlig tandblekning detta kan leda till en nära perfekt leende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.