Hur kan jag Harness Positiv stress?

förmågan att utnyttja och stress kan vara skillnaden mellan ett långt och hälsosamt liv och ett kortare liv, fullt av hälsoproblem. När människor tänker på stress, tror de ofta av ekonomiska problem, problem med sina jobb eller meningsskiljaktigheter med sin make. Det finns andra typer av stress, dock. Många av de mest stressande punkterna i våra liv är också lycklig eller roligt gånger.

Positiv stress kan vara en kraftfull drivkraft för att göra förändringar i våra liv och åstadkomma saker som vi aldrig trodde var möjligt. Positiv stress omfattar stora livet förändringar som giftermål och graviditet, karriär stress såsom en befordran och även om man tar en semester med din familj. Problemet är ofta att kroppen inte kan känna igen skillnaden mellan positiv stress och negativ stress.

När kroppen inte kan skilja mellan positiv och negativ stress, reagerar ofta på samma sätt för båda. Du kanske har svårt att sova eller äta, ditt blodtryck kan öka och du kan hitta dig själv kort stubin. Alla dessa är typiska stressreaktioner.

Hantera stress, vare sig positivt eller negativt, är viktigt för långsiktig hälsa. Det första steget mot hantering positiv stress är att erkänna att den existerar. Oavsett hur lycklig du är över stressfaktor, acceptera att det kommer att orsaka någon förändring i ditt liv, och det är stressigt. När du har erkänt för dig själv att den positiva stressen behov tillgodoses är du redo att börja.

Motion är ett effektivt sätt att hantera stress. Några positiva faktorer, som att flytta till en ny stad eller tar emot en befordran kan lämna dig med lite fritid. Lyfta ut den tid för motion, även en tjugo minuters daglig promenad, kan avsevärt förbättra din förmåga att hantera stress.

Att äta hälsosam mat är ett annat sätt att hålla tillbaka en positiv stress. Alltför ofta en snabb måltid som kan ätas stående vid köksbänken eller i bilen ersätter sitta ner måltider vid första tecken på stress. Göra ett medvetet försök att sitta ner och äta minst en måltid varje dag bort av god mat och med riktiga bestick.

Tala ut dina frågor. Ibland kan tala om en positiv stressfaktor, såsom ett främjande av sysselsättning, verkar väldigt mycket som att skryta. Även om det oftast inte så svårt att hitta någon som är villig att lyssna till dig klaga om din make /maka eller ömka om du förlorar ditt jobb, kan det vara lite svårare att hitta ett öppet öra för ditt goda nyheter. En make eller förälder är två bra val för att dela denna stress med, men en nära vän bör kunna ge stöd också.

Det är viktigt att inse att positiv stress har samma negativa effekt på kroppen som negativ stress. Obehandlad kan du fortfarande lider av depression, huvudvärk, letargi och ett nedsatt immunförsvar. Din kropp vanligtvis inte gör ett mycket bra jobb med att skilja mellan gott och ont stress. Oavsett hur lycklig eller lycklig du känner dig av din goda nyheter, är det viktigt att vara medveten om att biverkningarna av stress kan smyga upp på dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.