Vilka är de tecken på heroin missbruk?

Heroin är en farlig och otroligt beroendeframkallande olaglig substans som syntetiskt framställs av morfin. Användarna blir ofta beroende av ämnet, ibland efter bara en erfarenhet, och lider olidlig fysiska och psykiska abstinenssymptom när läkemedlet inte är tillgänglig. Det finns många talande tecken på heroin missbruk, som visat att när en person aktivt använder läkemedlet, har missbrukat den under lång tid, eller upplever fysiska återtaget. Kortfristiga symtom är illamående, förvirring, och mattades andas, medan långvarig användning kan resultera i allmänhet beroende symtom som förlitar sig på drogen för att fungera. Återkallelse kan ge intensiv fysisk smärta, skakningar och feber.

resultat på kort sikt heroin missbruk i uppenbara fysiska symptom såsom illamående och kräkningar, muntorrhet, svårigheter med tal och mental bearbetning, och mattades luftvägarna priser . Heroin ger en omedelbar känsla av eufori och en befrielse från smärta, som praktiskt taget upphör sinnet och kroppens förmåga att fungera väl. Eftersom den intensiva inledande rusa avtar, kan användarna börja illamående eftersom deras kroppar försöker avvisa drogen. Många individer inte kan tänka klart eller föra en dialog med andra.

Forskning visar att en stor del av människor som experimenterar med heroin snabbt blir beroende. Narkotikamissbruk innebär att utveckla både ett beroende av drogen och ökad tolerans nivåer. Enskilda har fysiska och psykiska beroende till den grad att hela livet blir konsumeras med att införskaffa och använda drogen. Allt större toleransnivå betyder att större mängder heroin behövs för att producera samma resultat. När människor använder drogen oftare och i större kvantiteter, risken för överdosering och dödsfall ökar nästan exponentiellt.

När en missbrukare personen inte har tillgång till drogen han eller hon vanligtvis erfarenheter allvarliga psykiska och fysiska återtaget. År av heroin missbruk lämna en individs centrala nervsystemet är helt beroende av drogen, och allvarliga fysiska symtom visar sig inom två dagar av avhållsamhet. Människor upplever ofta sömnsvårigheter, kyla blinkar, feber, kräkningar och intensiv smärta i muskler och skelett. De flesta fysiska återtaget tecken på heroin missbruk kan ta upp till fyra dagar för att helt avta, men psykologiskt cravings kan finnas kvar i år.

Det finns många behandlingsalternativ tillgängliga för personer som lider av heroin missbruk. Aktiva användare kan behöva genomgå en medicinsk avgiftning förfaranden för att spola läkemedel från deras kroppar och påbörja återhämtningsprocessen. Mediciner som metadon och Valium ® vanligen föreskrivs att underlätta de fysiska abstinenssymtomen av heroin. Klinisk rådgivning sessioner, gruppterapi, och sluten missbruk rehabiliteringscenter kan hjälpa individer återfå kontrollen över sina kroppar och lär sig att leva meningsfullt, produktivt liv utan att förlita sig på droger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.