Vilka är de olika HMO Fördelar?

Det finns ett antal fördelar en hälsoorganisation (HMO) kommer att ge till dem som prenumererar på planen. HMO förmåner omfattar en rad olika situationer hälsovård, inbegripet förebyggande vård, terapeutisk vård och omsorg i vissa fall. Den HMO plan ger också tillgång till ett primärvården läkare och specialister som behövs. HMO förmåner, medan föremål för många klagomål, är också ansvariga för att hjälpa många människor att hålla sig frisk.

Den största HMO fördelar gäller ersättning för hälso-och sjukvården fått. Dessa kan vara tjänster för att behandla ett hälsoproblem eller kan förebyggande insatser, t. ex. den årliga checkups, eller ens ett gym medlemskap. HMOs kommer att betala en stor del av de tjänster som erhållits i de flesta fall, så länge några enkla regler följs, bland annat går till läkare som deltar i sjukförsäkring plan, och får förhandsgodkännande vid behov.

Besök läkaren är en av de mest populära HMO fördelar. Familjen läkare, barnläkare, eller invärtesmedicinare kommer att fungera som primärvården läkare för patienten, eller den person som omfattas av politiken. Läkarbesök är oftast en separat del av politiken, inte omfattas av den avdragsgilla krav. Därför, de som vill besöka en läkare kommer att kunna göra detta och lämna in en ansökan till HMO utan att behöva oroa sig för det avdragsgilla. Endast en liten egenavgift vanligtvis krävs. De flesta HMOs inte kräva godkännande i förväg för att se en primärvårdsläkare om det finns någon form av en oro för hälsan.

För större medicinska problem, HMO ersättningarna blir mycket viktiga. Sjukhusvistelse är inte billigt. Även om avdragsgilla vanligtvis kommer att tillämpas på stora sjukhus, är det övergripande nyttan för patienten fortfarande betydande. När avdragsgill är uppfyllda, kommer HMO betala vanligtvis så mycket som 80 till 90 procent av notan. Vissa bidrag planer kommer även att omfatta räkningen helt. För dem som upplever en mycket kostsam sjukdom, finns det också en out-of-pocket högsta inbyggd i de flesta medicinska planer. Detta kommer att begränsa den ekonomiska förlusten en enskild person kan lida av en hälsorelaterad fråga till ett visst belopp per år.

HMO förmåner kan också gälla receptbelagda läkemedel, vilket kan vara en mycket viktig del av en hälsoplan. I vissa fall kan läkemedel som behövs av enskilda personer kan bli fri. I andra fall kan de diskonteras med HMO betala skillnaden. Detta kan vara en mycket stor fördel för dem som har kroniska sjukdomar, och som behöver mediciner regelbundet. Vissa skulle sluta spendera hundratals, om inte tusentals dollar varje månad om recept.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.