Vad är några användningsområden för Epson Salt?

I årtionden har människor känt till uppfriskande egenskaper en Epson salt fotbad. Men det finns många andra användningsområden för i form av magnesium som många kanske inte vet. Oavsett om det är hälso-eller skönhet ansökningar, eller till och med i trädgården, kan Epson salt vara en av de mest fördelaktiga produkter man kan köpa.

Anledningen Epson salt är så effektivt som ett fotbad och på huden beror på dess förmåga att reglera enzymer och dra toxiner från kroppen. Epson salt kan också hjälpa dra metaller från kroppen och minska stress. Är dock fotbadet inte den enda förmån för Epson salt.

Förutom nedsänkning, med hjälp av Epson salt i en kompress är ett annat sätt att lindra värkande leder och muskler. Det är också en lättnad för dem som lider av huvudvärk. Det minskar inflammation som också hjälper till att minska ömhet i många situationer. Epson salt är ännu används i avlägsna flisor.

Rekommendationerna för beloppen varierar beroende på tillämpning. För komprimerar, två koppar per gallon vatten (0,47 liter Epson salt per 3. 78 liter vatten) är den idealiska. Två koppar (0,47 liter) bör också användas vid blötläggning med Epson salt i ett badkar. För fotbad, har en kopp (0,23 liter) bör användas.

Något som rör hälsa, Epson salt också vissa program för hud-och hårvård. Produkten är känd som en mycket bra peelingen och gör huden känns mjukare. För att åstadkomma detta, blanda en liten Epson salt med en djuprengörande kräm. Blandas med ett balsam, kan Epson salter och med lägga till volym till håret.

I trädgården är Epson salt tänkt att hjälpa fröna gro effektivare och med större hastighet av framgång. Det gör också växt friskare sett genom bättre tillväxt och fler blomning. Detta beror på att magnesium är en viktig mineral för frögroning och klorofyll produktion, vilket är hur växter får sin energi. Eftersom växter klarar av att producera energi mer effektivt, de naturligtvis börja leta friskare.

Användningsområdet belopp för trädgårdsarbete tillämpningar variera utifrån vad Epson salt används för att hjälpa till. För krukväxter, är rekommendationen ett ounce (28 gram) per gallon (3,78 liter) vatten. För små växter som rosor och tomater finns det förslag om en matsked (14 gram) för varje fot (0,33 meter) i höjd.

Som en användning anteckning, måste man komma ihåg rätt term är Epsom salt. Vardagligt det har blivit känt som Epson salt i många fall. Faktum är att i samtal, får beteckningen Epson vara mer vanligt förekommande än Epsom. Ändå bör det påpekas att detta är tekniskt en felaktig användning av termen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.