Vad är några Shoulder Övningar?

Bland träning för stora muskelgrupper i kroppen, axel övningar är några av de minst kända. Bra skuldra övningar kommer att inriktas på axeln, den främre, mellersta och bakre deltamuskeln musklerna i området, och rotatorkuffen. Under en axel träning, bör flera övningar att göra för att variera utbudet av rörelse och delar av muskeln används. Dessa övningar kommer att stärka axlar, lägg definition, öka muskelmassan och bränna fett. Många av dessa övningar kan göras med fria vikter och hantlar eller maskiner.

En av många populära axel övningar är den allmänna pressen. Denna hiss fungerar axlar, mellersta deltamuskeln och triceps. Står eller sitter, är de allmänna pressen gjort med armarna böjda ut i sidorna och händerna höjas till ögonhöjd. Håll vikter, lyft i axel muskler och tryck vikten över huvudet utan övergripande övre eller nedre delen av ryggen. Denna övning kan göras effektivt med en barbell eller med hantlar, och kan göras sittande på en övning boll för att öka svårigheten och stärka kärnan i kroppen.

fram, bak eller sida höjningar är det andra av tre effektiva axel övningar. De riktar in axeln och den övre delen av ryggen, och att de genomförs med många olika former. En form, den främre höja har armarna utsträckta framför kroppen med händerna i axelhöjd. Med armbågarna hålls låsta, är vikten sänks till framsidan av kroppen, och upp igen. Vikterna ska inte lyftas över axelhöjd på grund av den extra belastning läggas på axeln muskler. I sidled upp är mycket likt, men vikten lyfts ut mot sidorna av kroppen istället för framsidan.

Shoulder rotation övningar arbete rotatorkuffapplikationen och kräver mindre vikt och mindre serier av rörelse. Dessa är de svåraste och arbeta övre ryggen och biceps samt musklerna axeln. Rotationer kan göras stående eller sittande, och har överarm platt mot sidan av kroppen, förlängd med underarmen utåt från armbågen. Externa rotationer görs med armen flyttar från framför kroppen åt sidan, medan inre rotationer start i framför kroppen och rotera utåt.

Många fitness experter som väljer att göra mellan två och fyra olika axel övningar. Ofta föreslås det att göra två uppsättningar av 12 till 16 övningar eller tre uppsättningar av åtta till tio övningar. Färre repetitioner och fler uppsättningar föreslås för muskeluppbyggnad, medan fler repetitioner är bra för toning muskler. Ordentlig vila bör tas mellan seten, och vikten lyfts bör ligga på en nivå där musklerna bearbetas att misslyckas i slutet av varje set.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.