Vad är några Lägre magövningar?

Toning nedre delen av buken muskler kan vara en utmaning, men om du är villig att göra lägre magövningar på ett konsekvent sätt kan du uppnå en mer svelte kroppsbyggnad. Det är dock viktigt att notera att inte alla buken övningar mål nedre magmuskler. Som sådan är det bäst att se några nya övningar du hittar på Internet eller i böcker lista nedre abs bland de riktade muskelgrupper.

Det omvända crunch är en bra lägre ab motion, även om det fungerar övriga ab regioner. För att göra det, luta med ryggen stabilt på golvet, helst på en matta eller annan mjuk, men stödjande yta. Placera händerna antingen bakom huvudet eller bredvid dig på golvet.

Sedan tar du knäna upp till bröstet, hålla fötterna hålls samman eller korsar dem. Stanna när knäna är böjda i 90 graders vinkel. Nu curl höfterna från golvet, flyttar benen mot taket. Använd din ab muskler för att utföra denna rörelse, inte svänga benen att hjälpa till med förflyttning eller skapa fart.

En annan folkrörelse i lägre ab övningar är Scissoring. För att utföra denna rörelse, ligger på rygg på en mjuk men stödjande yta, och placera händerna under skinkorna. Lyft båda benen 2 fot (60,96 cm) från golvet av upphandlande magen och musklerna i benen. Cross ena benet över det andra, utan att böja på knäet.

Nu öppnar och stänger på benen, så att du är omvänd placering av benen. På en korsning, går vänster ben över höger. På nästa en, går höger ben över vänster. Upprepa detta Scissoring åtgärd flera gånger, att hålla ab muskler kontrakterats.

En cirkulär rörelse kan också vara bra för lägre magövningar. Du vill ligga på rygg igen, med händerna under din bak. Nu kontrakt nedre magen och flytta dina ben från golvet, bara höja dem ett par inches för denna redovisning. Därefter cykel benen tillsammans i en cirkulär rörelse medsols först, sänka benen i golvet ett par sekunder av vila, och sedan utföra utövande igen genom att göra motsols cirklar.

När du utför lägre ab övningar, hålla ryggen stadigt på golvet. Om du använder din rygg muskler att lyfta benen eller höften, kommer du stam dem, som troligen kommer att bli smärtsamma och hindra dig ansträngningar att uppnå tonas abs. Dessutom är det viktigt att göra lägre ab övningar långsamt. Om du inte lägre ab övningar för fort och använda momentum för att flytta kroppen, kommer du minska övningarna effektivitet. Börja med 8 till 10 repetitioner i början, och långsamt flytta upp till 15 20 repetitioner när kroppen vänjer sig vid övningarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.