Vad är några Anti-Aging vitaminer?

Anti-aging vitaminer och naturläkemedel tillägg är ofta anställda som ett naturligt sätt att bromsa åldrandeprocessen. Vanligtvis är tanken att ge näring som hjälper till att hålla vitala organ fungerar på optimal effektivitet, bibehålla frisk hud ton och hjälpa själen att vara skarpa och fokuserade även under senare år. Det finns ett antal vitaminer och kosttillskott som anses ha anti-åldrande egenskaper. Här är några exempel.

När det gäller allmänt underhåll av kroppen, vitaminer som anses vara antioxidanter klassificeras som anti-aging tillägg. C-vitamin är bland de vitaminer tros vara avgörande om ett är att förhindra åldrandet i snabb takt. Ibland kallad en ungdom vitamin, askorbinsyra eller C-vitamin, krediteras med att upprätthålla riktiga kollagen nivåer som bidrar till att hålla huden mjuk och smidig. Dessutom stöd C-vitamin i utvecklingen av starka tänder, stärker immunförsvaret och hjälper till att rena blodet. C-vitamin hjälper också att stödja kroppens förmåga att lagra folsyra, en viktig B-vitamin.

familjen B-vitaminer anses också vara anti-aging vitaminer. Några av medlemmarna i denna familj, till exempel riboflavin, innehålla egenskaper som främjar friska tänder, naglar och hår. Andra, som tiamin, bidra till att främja hälsosamma produktionen av signalsubstanser i hjärnan att stöd i att upprätthålla kognition och ett stabilt humör. Ett antal av B-vitaminer är vattenlösliga, vilket innebär att de inte lagrar i kroppen under långa perioder och måste intas dagligen.

Vitamin A är ett annat exempel på en anti-aging vitamin. Detta vitamin är förstås att bekämpa infektioner genom att öka ÅTERSTÄLLANDE befogenheter av kroppen samtidigt stärka immunförsvaret. Vitamin A är också krediteras med avvärja senilitet under senare år, tillsammans med att uppmuntra en ordentlig uppslutning och minimera effekterna av luftföroreningar på de olika systemen i kroppen.

Tocopheral eller E-vitamin, har egenskaper som bidrar till att bygga och underhålla korrekt muskelfunktion i kroppen. Detta inkluderar stöd för funktionen av lungor och musklerna i hjärtat. När det tas i kombination med andra anti-aging vitaminer, kan E-vitamin hjälper kroppen får mer nytta av B-vitaminer samt fungera som ett ömsesidigt stöd med A-vitamin för att främja ett effektivt utnyttjande av både vitaminer.

Som med all användning av vitamintillskott, är det viktigt att ta anti-aging vitaminer i balans. För mycket av någon vitamin kan ha en negativ inverkan på effekten av andra vitaminer. För att uppnå den rätta balansen bör människor konsultera en nutritionist att utforma en daglig vitamin behandling, inklusive anti-aging vitaminer, som är idealisk för den allmänna hälsan och personens ålder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.