Vad är ett bra sätt att få muskler?

Att få muskel kräver inte bara en övning regim som innehåller varierade övningar styrketräning, men också goda matvanor, en betoning på motionsträning och tillräcklig återhämtningstid mellan träningspassen. Framgångsrika styrketräning programmen innehåller övningar som effektivt bryter ner proteiner i de olika muskelgrupperna. Perioder av vila mellan pass möjliggöra förnyelse och tillväxt av muskelvävnad medan rätt kost stöder dessa pass och gör det mycket lättare att få muskler.

effektivt för att få muskler är det viktigt att hålla kaloriintaget upp och konsumera fler kalorier än det totala antalet brända dagligen. Att äta 5-6 små måltider rik på protein och hög kvalitet kolhydrater under dagen kan bidra till att öka ämnesomsättningen och mer effektivt bränna fett. En stadig intag av kalorier bidrar också till att ge den energi som krävs för att bygga muskelmassa.

Ett program styrketräning för att få muskler bör inriktas på alla stora muskelgrupper och fokusera på sammansatta övningar att arbeta mer än en muskel grupp och gemensamma åt gången. Isolering övningar som betonar en specifik muskel kan även ingå att rikta problemområden. Det råder enighet om att färre repetitioner av en övning med en tyngre vikt är det effektivare att bygga muskler än en stor mängd repetitioner med en lättare vikt. Idealet vore att musklerna blir trött av den 12: e upprepningen och när denna nivå av kondition är nått, kan vikten ökas med tio procent. Det är viktigt att komma ihåg när börjar något program styrketräning, som börjat sakta är nödvändigt för att förhindra skada.

När du försöker få muskler är återhämtningstid mellan pass lika viktigt som träning själva. Styrketräning pass bör göras två till tre gånger i veckan med minst en vilodag i mellan. Denna vilodag mellan pass hjälper ge trötta muskler tid att återhämta sig. På lediga dagar, stretching kan hjälpa till att lindra ömma muskler och bibehålla flexibiliteten. Det rekommenderas också att ta med måttlig konditionsträning antingen inför styrketräning träningen eller på lediga dagar för att upprätthålla kardiovaskulära konditionen. För att inte bränna för många kalorier och avtagande muskeltillväxt är det bäst att hålla sig till lågintensiva övningar två till tre gånger i veckan.

Vikt träning tenderar att förlora sin effektivitet med tiden. Att fortsätta att få muskler, är det viktigt att ändra sitt verk rutinen var fjärde till åttonde vecka. Ett sätt att ändra ett verk är att byta en grundläggande sammansatt övning för en annan likvärdig övning som fungerar på samma muskelgrupper, men på ett annat sätt. Ändra antal repetitioner eller intervaller vila mellan övningarna kan också vara ett effektivt sätt att fortsätta att få muskler med tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.