Vad är en doktor på demand-tjänst?

I många städer och stora städer, en av den växande tjänster som finns är läkare på begäran. Doktorn on demand-tjänsten är en relativt ny sektor, som först infördes till stöd i medicinska akutfall. I stället för att vänta på sjukhus väntrum eller bokning möten, kan du behandlas omedelbart med läkare demand-tjänst.

Fullt kvalificerade läkare finns de som arbetar heltid på sjukhus, anställd inom läkare demand-tjänst . Patienter kan nu ringa till en läkare hemma inom några minuter. Läkarna kan jourtjänstgöring hemma och varje tilldelad ett specifikt område i staden. Detta gör att ropa tid snabbare, eftersom läkarna är bekanta med särskilda sträckor inom sina egna områden.

Det finns ett brett spektrum av tjänster från läkare demand-tjänst. Läkarna är vanligtvis tillgänglig 24 timmar och är behöriga att förskriva läkemedel som inte receptfritt. Tjänster från behandling för vanlig förkylning till psykiatriska hänvisningar fås hos läkarna.

Om du är ute och sjuk från jobbet och behöver ett intyg för din arbetsgivare, kan dessa även erhållas från den läkare som på begäran tjänst. Många stora företag anställa läkare demand-tjänst vid kontroll av hälsan hos ett stort antal anställda. Detta kan behövas när det finns ett stort antal nya medarbetare.

Det första steget när du ringer tjänsten är att ge dina uppgifter till en receptionist. Om patienten har kallat tidigare, tidigare uppgifter kan hämtas från en databas. Receptionisten kommer att begära uppgifter om sjukdom och vidarebefordra dem till berörda läkare. Receptionisten kommer också att ta betalningsuppgifter. Dessa kan hanteras antingen direkt med kreditkort eller genom att senare fakturering.

Beroende på avståndet läkaren har att resa, är deras mål att nå patienten inom 30 minuter. Eventuella nödvändiga läkemedel kommer att läggas till patientens faktura. Läkaren kommer att ha rätt att utföra vissa droger, men kan ha att föreskriva vissa att han inte får medföra.

Efter att läkare har behandlat patienten, han fyller sedan ut journalanteckningar ska förvaras i en databas på huvudkontoret. Dessa kommer att hållas vid uppföljning eller en anamnes för vidare samtal outs. Doktorn on demand tjänst har också befogenhet att hänskjuta ett snabbare inträde för patienter på sjukhus.

Avgiften för läkare demand-tjänst bestäms av ett fåtal faktorer. Avstånd ropa och längd ropa beräknas på fakturan. Tiden för samtal ute, natt eller dag, kommer också vara en faktor, och alla givna läkemedel kommer att läggas till räkningen. Fastän priset kan verka högt, i en nödsituation kan det vara värt det för sinnesfrid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.