Vad är en Logopedernas assistent?

En talterapi assistent stöd en licensierad tal och språk terapeut eller patolog. Assistenten arbetar i den medicinska kontor med klienter och även bakom kulisserna för att ta hand om olika jobb för terapeuten. En talterapi assistent stöd i produktionen av behandlingsplaner för patienter, bidrar till att förbättra patienternas röstresurser, arbetar med patienter på uttal frågor och hjälper till att diagnostisera sjukdomar tal språk. Talterapi assistenter är dock inte kvalificerad att ställa en diagnos på egen hand. Uppgifter om att en logoped kan tilldela en assistent omfatta screening patienter med tester för talterapi, övervaka föreskriven behandling planer, övervakning av patienters framsteg och resultat, och dokumentera förändringar i patientens tal mönster eller reaktioner på behandlingen.

Att arbeta som ett talterapi assistent, en två-årig associera-examen kommer att ge de nödvändiga kvalifikationerna. Programmet skall godkännas av den amerikanska Speech-Language-utfrågning Association (Asha). Kursarbeten innebär klasser i allmänhet hälsoområdet kunskap, biologi och, naturligtvis, många tal klasser som fokuserar på audiologi, uttal, uttryck, talterapi tekniker och talsvårigheter och störningar. Klasserna liknar dem en logoped skulle ta, men de är inte lika djupgående, varför ett tvåårigt program ger den nödvändiga certifieringen. Vissa talterapi assistenter få en kandidatexamen, vilket skulle omfatta allmän och kulturvetenskapligt kurser.

Terapi assistenter ofta väljer att gå tillbaka till skolan för att bli logopeder eller patologer. Med bakgrund från två år intresseföretagets programmet har talterapi assistent som redan en stark grund för de färdigheter som krävs för att avancera till en terapeut position. Ytterligare utbildning kommer att innebära ett tyngre fokus på biologi och anatomi så att terapeuten kan ställa diagnos och ordinera korrekta behandlingar. Medan talterapi assistenter kan välja att bli en terapeut för högre lön, assistenter i allmänhet tjänar anständig lön med fasta förmåner, beroende, naturligtvis, på befattning och plats. Fördelar omfatta livförsäkring, medicinska, vision, tand-, ansvars-och invaliditetsförsäkring, en 401 (k) plan, betald bostad, kostnader för omlokalisering och reseersättning.

Logopedernas jobb kan hittas på Internet eller med hjälp av resurser talterapi, som rekryterare som vet assistent bakgrund och kompetens. En talterapi assistent kan hitta permanenta, tillfälliga, heltid eller deltid i läkarnas kontor eller sjukhus världen över. Jobb finns i vuxna talterapi eller pediatrisk talterapi. Assistenten bör planera aktiviteter talterapi från fall till fall, beroende på vilken typ av hinder och omfattningen av problemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.