Vad är asymmetriska Body Balansering?

asymmetrisk kropp avvägning är den kombinerade användning av både Paul St John's neuromuskulär terapi och Hatha yoga för att hitta lindring från smärta eller obehag och skaffa homeostas och jämvikt. Asymmetrisk kropp avvägning är ofta förknippat med holistisk medicin, eftersom det försök att behandla orsaken till symtomen och inte bara symptomen själva.

Paul St John och hans smärta behandlingshem, som skapades 2004, använda de mest moderna icke-invasiva metoder att fokusera på förhållandet mellan muskler, ligament, ramp, mjukdelar och nervsystem. Genom att förstå karaktären av anpassning och symmetri i kroppen, St John's behandlingar kan behandla de underliggande orsakerna till smärta. Det är denna insikt som blandar så bra med Iyengar yoga som en kompletterande behandling, eftersom det stärker musklerna och ökar omsättning och som främjar läkning.

Iyengar yoga är ofta förknippat med asymmetrisk kropp balansering. Detta följer den mer traditionella formen av Hatha Yoga som kallas ashtangayoga. Denna form av yoga används för att lugna sinnet, intellektet, och jaget, samtidigt anpassa kroppen.

asymmetrisk kropp att balansera sitt ursprung från begreppet kroppen som det är och inte som den borde vara. Första steget för att få balans i any del av ditt liv är att acceptera hur det är. När du ser saker som de är kan du balansera det yttre höljet med oss av de inre organ för att skapa en övergripande känsla av balans eller välbefinnande.

idéer och läror asymmetrisk kropp balansera genom båda dessa skolbildningar görs populär genom ett mycket ergonomiskt verktyg. Att hålla handlederna förhöjda är ett försök att balansera aktivitet skriva mot tendensen att låta handlederna droppa. Svankstöd i bilar och stolar är utformade för att stödja ryggmusklerna mot skador sammanträdet under långa perioder kan göra.

Om du tror att du är för stel eller kanske för mycket smärta att öva dessa tekniker bör du tala med din läkare. I många fall asymmetrisk kropp att balansera genom terapi och yoga kommer att hjälpa dig att återfå en viss flexibilitet. Yoga aldrig bör en konkurrens är alltid en praxis. Fokusera på vad du kan göra idag för en bättre känsla av välbefinnande i morgon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.