Vad är Weight Watcher poäng?

VIKTVÄKTARE POINTS ® är ett födointag tracking system används av viktminskning organisationen av Viktväktarna ®. Viktväktarna ® grundades i Brooklyn, New York, 1963 av Jean Nidetch och finns nu i över 20 länder i världen. Medlemmarna i Viktväktarna ® har valet att gå ner i vikt genom att följa en av två olika äta planer. Core planen innebär att äta från en lista med hälsosam mat medan Flex planen kräver spårning födointag genom att räkna VIKTVÄKTARE Points ®.

Räkna VIKTVÄKTARE POINTS ® är mycket lik räkna kalorier dock VIKTVÄKTARE Points ® omfattar näringsvärde ett livsmedel och den energi som förbrukas. Om en kalori är bara ett mått på energi som förbrukas eller använt. Mer specifikt tar en VIKTVÄKTARE POINTS ® värde hänsyn gram fibrer, gram fett och kalorier som förbrukas när man hänvisar till mat. Vid prövningen av verksamheter, ett VIKTVÄKTARE LED ® är ett mått på använda energi.

Foods lägre i fett och kalorier och högre i fiber att ledamöterna skulle kunna äta det mest mat samtidigt konsumerar minst antal poäng för att mängden mat. Fet mat, såsom ett snabbmat ostburgare, och högt kaloriinnehåll, låg fetthalt och lågt fiber livsmedel, som pasta eller vitt bröd, har den högsta punkten värden som bör avskräcka en Viktväktarna ® ledamot från att äta dem.

När en person går Viktväktarna ®, ett dagligt VIKTVÄKTARE Points ® ersättning som tilldelats dem utifrån deras startvikt. Eftersom vikten är förlorat en medlem, är den vikt Watcher Points ® ersättning minskat. LED ® värden är ungefär från 18 Points ® per dag till 35 poäng ® per dag, beroende på medlemmens vikt. Det finns också ett extra 35 Flex Points ® per vecka som kan användas på en gång för ett speciellt tillfälle eller spridas ut under veckan. Om dessa Flex Points ® inte används de inte bära över till nästa vecka.

När Viktväktarna ® tillför rörelse och aktivitet i deras liv, en POINTS ® värde tilldelas varje aktivitet. Till exempel, en timmes promenad kommer att möjliggöra en VIKTVÄKTARE s medlemsländer att lägga till ett ytterligare antal poäng ® för att deras dag för konsumtion. Aktivitet POINTS ® behöver inte tjänas in från ett formellt träningsprogram. Medlemmarna kan tjäna Points ® genom att göra varje dag saker som trädgårdsarbete, dammsugning eller jagande efter ett spädbarn. Det är viktigt att komma ihåg att en VIKTVÄKTARE LED ® värde för verksamheten tar hänsyn till intensiteten i verksamheten. Köra mot gående kommer att tjäna mer aktivitet POINTS ® och en rask promenad mot en lugn promenad kommer att få fler poäng ®.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.