Vad är Short-Term sjukförsäkring?

Kortfristiga sjukförsäkring är ett prisvärt alternativ till ett vanligt sjukförsäkring plan. Om du är ganska ung och i god fysisk kondition, kan du överväga att få på kort sikt sjukförsäkring i motsats till en mer omfattande sjukförsäkring plan. Med många kortsiktiga planer sjukförsäkring, den månatliga premie du är skyldig att företaget är ganska liten-typiskt, mellan $ 30 och $ 60 amerikanska dollar (USD), snarare än de hundratals du skulle betala med en plan.

Men med kortsiktiga sjukförsäkring, är du inte berättigad till många av de fördelar som du får med en vanlig plan. Du måste betala full avgift för alla icke-akuta läkarbesök och elektiva kirurgiska ingrepp, snarare än att ha sådana besök som helt eller delvis omfattas av din läkare nätverk. Kostnader för alla receptbelagda läkemedel och ob-gyn besök omfattas inte av kortsiktiga sjukförsäkring, heller. Kostnader i samband med moderskap och leverans inte omfattas av kortsiktiga sjukförsäkring planer heller, men du kan vara berättigade till täckning från andra källor.

Om du inte har en allvarlig medicinsk fara, din korta hälsa försäkringsbolag kommer att kompensera dig upp till ett visst belopp-vanligtvis inte mindre över $ 100,000 USD-efter att du betalat den avdragsgilla, som kan variera från $ 1,000 till $ 10,000 USD eller mer. Typiskt nog kommer desto lägre självrisk, desto högre blir din månatliga bidraget.

De flesta kortsiktiga planer sjukförsäkringar har ett tak på sex månader eller ett år. Men när denna tid har löpt ut, är du gratis att registrera sig med en annan kort sikt sjukförsäkring leverantör. Du bör kunna hitta en omfattande lista över leverantörer på en webbsida som jämför planer sjukförsäkring.

Kortfristiga sjukförsäkring är inte för alla. Om du har medicinska problem, och måste regelbundet köpa dyra receptbelagda läkemedel, bör du registrera förmodligen upp med en standard vårdgivare som kommer att hjälpa dig att täcka dessa räkningar. Men om du inte har tillgång till sjukförsäkring genom ett jobb och letar efter ett rimligt pris alternativ som kommer att se till att du omfattas i händelse av en allvarlig olyckshändelse, kortfristiga sjukförsäkring kan vara det bästa sättet att gå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.