Som bör ingå i en Emergency Kit?

En nödsituation kit bör innehålla många av de saker som behövs för första hjälpen, samt några grundläggande bestämmelser som behövs för det dagliga livet. Det bör noteras att en första hjälpen-kit och en nödsituation kit är inte samma saker, men båda är viktiga för beredskapen. Medan några bra nödsituation kit bör innehålla en första hjälpen-kit, det finns många andra saker som också kommer att behövas i en nödsituation.

En av de viktigaste du behöver i en nödsituation kit är ett tillhandahållande av vatten. I en nödsituation kan kommunala vattensystem inte är tillgängliga. Om de får vatten vara farligt att dricka utan att behandlas på något sätt för bakterier och andra förorenar. Förvaring av vatten i mjölk kannor eller andra liknande storlek behållare är en bra idé. En del väljer också att fylla upp sina badkar med rent vatten. Men om det finns en chans att du skulle kunna bunker i källaren som att det ger dig lite gott.

En nödsituation kit bör också ha lite vatten purifiers eller neutraliseraren ifall den lagrade vatten rinna ut. Detta kan omfatta klor tabletter som dödar alla skadliga bakterier i vattnet. Dessa bör användas med försiktighet, eftersom det finns en chans att klor kan vara skadligt, om den används utan att följa anvisningarna. Det måste spädas ordentligt.

Även om vattnet är det primära målet bör överlevnad mat också ingå i en nödsituation kit, samt ett sätt att komma åt dem. Med massor av konserver, som grönsaker, frukt och kött, är ett bra sätt att bygga en samling av förnödenheter mat. Dessutom har en handmanövrerad konservöppnare är viktigt. Lita inte på en elektrisk konservöppnare eftersom det finns en chans att elektricitet kan vara ute. Vissa kanske väljer att åka med en militär stapelvara och köpa måltider färdiglagade (MRE) från en militär leverans eller camping butik.

planer att hålla dig informerad är nyckeln till alla beredskapsplanen. Det är därför det är så viktigt att ha en bra radio till hands. Om batteridrivna ska massor av batterier skall lagras med den. Men för dem som inte vill förlita sig på batterier, det finns modeller av radioapparater där ute som drivs av en vev.

Efter att ha tillräckligt med ljus för att se i mörka situationer är viktigt också. En nödsituation kit bör innehålla ett par bra ficklampor, tillsammans med några extra glödlampor och batterier. Precis som radio, det finns ficklampor som kan drivas med en handvev, vilket gör batterier behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.