Hur kontaktar linsrengörare Arbete?

Det finns olika typer av rengöringsmedel kontaktlins som fyller olika syften för rengöring och underhåll av kontaktlinser. Kontakta linsrengörare arbete genom rengöring och desinficering kontaktlinser för att bibehålla sin prestanda och komfort och för att undvika potentiellt allvarliga ögonproblem. Det finns flera olika typer av rengöringsmedel kontaktlinser, och deras användning är vanligtvis begränsade till en viss typ av kontaktlins. Därför är det viktigt att du följer ditt öga vårdgivarens anvisningar för säker rengöring och förvaring av dina kontaktlinser.

Det mest använda kontaktlins renare är den multifunktionella lösning. Dessa produkter är allt-i-en kontaktlins städare. De rena, desinficera och skölj alla på en gång och kan användas för kontaktlinser lagring samt. Inte alla flera syften lösningar är avsedda för användning med alla typer av kontaktlinser. Du bör kontrollera med din ögonläkare innan du använder en för många ändamål lösning.

Väteperoxid rengöringsmedel kontaktlinser är också vanliga. Dessa rengöringsmedel desinficera kontaktlinser, ta bort bakterier och mikroorganismer som kan inverka negativt synvård. De flesta väteperoxid städare är antingen ett steg eller två steg system för rengöring och har särskilda metoder för lagring. Efter att ha använt väteperoxid rengöringsmedel kontaktlinser, måste linsen sköljas före isättning eller sveda och irritation kan uppstå.

Enzymatisk rengöringsmedel kontaktlins är en metod för att avlägsna proteiner byggs upp på ytan av kontaktlinser . Enzymatiska kontaktlinser rengöringsmedel normalt inte används på en daglig basis, utan snarare en gång i veckan. De är i allmänhet små tabletter som syftar till att lösa upp i lagringslösning att kontaktlinser är dränkta i natten. Protein uppbyggd kommer att påverka prestanda och komfort av kontaktlinser, och om den inte tas bort med jämna mellanrum, kan det också påverka ögats hälsa.

koksaltlösning är en annan vanlig kontaktlins lösning. Saltlösningar är inte vidröra linsrengörare, de används för sköljning städare kontaktlins från ytan av de linser som förbereder dem för isättning. Kontaktlinser bärare bör inte förlita sig på saltlösning som en metod för att rengöra sina linser.

Kontakta linsrengörare är endast nödvändiga om du bär dagligt slitage eller förlängas bär kontaktlinser. Disposable linser kastas efter en dags användning och därmed inte behöver rengöras. Var alltid försiktig vid rengöring och hantering dina kontaktlinser och följ bruksanvisningen och se till att din läkare ger. Felaktig rengöring av kontaktlinser står för ett stort antal ögoninfektioner varje år, vilket kan leda till allvarliga ögonskador om de lämnas obehandlade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.