Hur får jag Mesoteliom Support?

Mesoteliom är en sällsynt cancer i mesothelium, en säck som täcker och skyddar kroppens inre organ. När en patient har mesoteliom, det mesothelium cellerna blir onormala och dela spontant, invadera och skada andra vävnader och organ. Malignt mesoteliom är större risk att utveckla personer som har exponerats för asbest partiklar på en regelbunden basis. Asbestos och asbest lungsjukdomar är andra förhållanden som kan uppstå när en person utsätts för dessa kemikalier.

Liksom med sjukdom eller sjukdom, stöd av familj och vänner är avgörande för mesoteliom patienten att återhämta sig både fysiskt och mentalt. Mesoteliom stöd kan också bli starkare när det kommer från stödgrupper, så att patienterna kan interagera med och relatera till andra människor som upplever samma symptom, villkor och utmaningar som de är. Känslomässigt stöd och diskussionsgrupper är två stora delar av mesoteliom stöd och kan göra underverk för en patients återhämtning.

Cancer stöd kommer från många olika sources. Other människor är de mest värdefulla stödverktyg för alla som lider av någon sjukdom, eftersom människor är naturligtvis sympatiserar med andras svårigheter och vill hjälpa på något sätt de kan, även Om bara genom att lyssna. Rådgivning som en form av mesoteliom stöd kan gå en lång väg mot patienten att övervinna sina mentala hinder. Dessutom kan religiösa grupper hjälpa cancerpatienter arbeta fram frågor och farhågor i fråga om sådana ämnen som tillit, smärta, isolering, rädsla och död. Hemvård kan också erbjuda mesoteliom stöd som del av mesoteliom behandling, vilket kan betyda en sjuksköterska eller terapeut som besöker patienten hemma och prata med honom eller henne.

Ytterligare mesoteliom stödgrupper kan hittas med hjälp av telefonens bok eller Internet för att söka för ideella grupper, sociala grupper service och hälsovården. Olika grupper har olika fokus och metoder för att utarbeta frågor, men personliga sharing "är nästan det bästa sättet att avslöja enskilda rädsla och oro, som gruppledare och medlemmar kan svara och erbjuder sympati och stöd. En stödgrupp kan ledas av en expert, eller det kan drivas av en eller flera medlemmar upplever samma prövningar. Den som söker mesoteliom stöd bör söka en grupp med fokus och struktur som uppfyller individuella behov och önskemål.

Stödgrupper för mesoteliom patienter ger en balans mellan utbildning och rådgivning. De förmedlar ofta information om sjukdomen och vad som väntar i olika skeden, tillsammans med anpassningsmekanismer för varje etapp. Familjemedlemmar mesoteliom patienter uppmanas delta grupper med sina nära och kära så att de kan förstå vad deras relativa går igenom och ge bättre vård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.