Hur avgör jag My Body Shape?

Identifiera din kroppsform kan gynna dig på många sätt. Inte bara kan det hjälpa dig att välja smickrande kläder för din kropp, men det kan också hjälpa dig att avgöra ett träningsprogram som kommer att bibehålla eller förbättra din proportioner. Förstå din kroppsbyggnad är ganska enkel, och allt du behöver är en korrekt måttband.

De flesta kroppsform definitioner bestäms av hur stor andel av axlar eller byst, midja och höfter. Det är bäst att mäta själv utan skrymmande kläder, eftersom det kommer att lägga inches till din riktiga mätningar. För att få korrekta resultat, mäta runt i största delen av din byst och höfter, och den smalaste delen av midjan. Det är så de flesta plagg är i skick, så att veta din egen storlek kommer att hjälpa dig när du handlar eller beställer kläder utan att försöka dem först.

Om du har ett timglas figur, din midja är betydligt smalare än dina höfter och byst. Många timglas-tänkte att kvinnor har en skillnad på mellan 5-10 inches (12,7-25,4 cm) mellan de smalaste och mest poäng. Idealet är att mätningen för dina höfter och byst likna varandra. Kvinnor med timglas siffror bör bära kläder som framhäver små midjor, som wrap klänningar, kimono toppar, och facklas eller boot-cut jeans. Dessa kläder kommer att hjälpa till att bevara linjerna i kroppen, och lägga större tonvikt på din sagolika kurvor.

Pear kroppsformer, även kallad skedar eller trianglar, är större på höfterna än vad de är vid bysten och axlar. Experter rekommenderar att personer med en päronformad kropp klänning för att framhäva sin övre halvan, teckning ögat uppåt mot bröstet, nacke och axlar. Flowing toppar att jämna ut ett päron siffra, liksom fetstil skjortor, A-line kjolar och mörk-tvättade jeans.

Motsatsen till ett päron kroppsform kallas en omvänd triangel eller kon. Personer med dessa egenskaper kommer att vara vidare genom axlar och byst och smalare vid höften. Flödande, kjolar full är ett utmärkt val för detta organ typ, medan mörka eller släta tyger på toppen hjälper till att minimera en stor skillnad. Du kan även framhäva din figur genom att bära en off-the-axeln ovanifrån och är försedda kjol, gör din midja och höfter ser ytterst tunn.

Att känna din kroppsform kan hjälpa dig att anpassa träna rutiner, särskilt om du lyfter vikter. Timglasformade människor bör se till att även omfatta ett varierat buken rutin, för att upprätthålla sin lilla midjan. Päron och omvänd triangel former kan göra ytterligare övningar för att öka muskel i sin snävare områden och minska bulk i större orter, vilket ger dem all-over-form balans.

modetidningar post ofta guider till shopping för din kroppsform. Även om dessa kan vara värdefull för att säkra en ren silhuett, de är inte allmänt perfekt. Din kropp är annorlunda, och förmodligen den viktigaste komponenten för att klä sig väl är personliga stil. Låt din kroppsform att vara en riktlinje, men oavsett vad, välja kläder som gör dig vacker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.