Hur Behåll jag en Baby lista?

flesta nya föräldrar kommer överens om att livet är lättare när man underhålla ett barn schema. När första av livmodern, barn har ingen känsla för när det är dags att äta eller sova, och definitivt inte sova hela natten. Det är upp till dig som förälder att lära dem detta. Barnen trivs när livet är förutsägbart och de vet vad som väntar. Minska stressen i ditt liv genom att uppmuntra ditt barn att vara på en baby schema.

börja sätta barnet på en baby schema genom att fokusera på en sänggående rutin. Detta kommer så småningom att lära ditt barn när det är dags att sova hela natten. Börja med att ge ditt barn ett varmt bad på kvällen för att hjälpa honom varva ner. Badet kan vara särskilt avkopplande om du använder en lavendel och kamomill baby tvätt. Slå in honom med en varm handduk när bad tid är gjort.

Massage ditt barn med baby lotion med lätt tryck. Du kan lära dig mer om spädbarnsmassage i boken Loving Hands: den traditionella konsten av Baby Massage , skriven av Frederick Leboyer. Spädbarnsmassage är känd för att koppla av ditt barn och kommunicera kärlek och styrka mellan er båda. Även en massage inte är skyldig att sätta barnet på en baby schema, förbättrar det hennes sömnvanor.

Klä ditt barn i bekväma läggdags kläder. Så småningom ditt barn lära sig att känna igen ett bad och pyjamas som tecken på tid att sova. Mata ditt barn och placera honom i sängen, medan han fortfarande vaken, men i processen för drivande av. Se till att detta sker i närheten av samma tid varje kväll. Om du vill flytta upp ditt barns läggdags, satte honom i säng fem minuter tidigare var tre till fyra dagar tills han kommer till sängs när du vill.

När det kommer till nap tid, lägga bebisen ner vid samma tidpunkt varje dag. Hon kanske inte somna direkt i början men hon lär sig att känna igen spjälsäng eller lekhage som en plats att sova. Se till att du ger henne tillräckligt med tid att slappna av och somna, även om hon fusses lite.

Om ditt barn äter vid sporadisk gånger under dagen och natten, kan du uppmuntra honom att komma på en regelbunden utfodring schema. Detta görs genom att vakna upp honom på samma gång, varje gång, att äta. Om han vaknar upp mitt i natten för att äta, väcka honom vid samma tid nästa natt också. Detta kommer att hjälpa till att reglera sin interna klocka. Om du vill uppmuntra honom att börja sova hela natten, tryck tid tillbaka fem minuter varannan dag. Med tid och tålamod kommer han att börja äta på ett regelbundet schema, vilket gör det lättare att gå ut på stan.

Som med allt i livet, är en liten flexibilitet som krävs. Sjukdomar, semester, arbete och stress kan ibland röra till ditt barn schema. Så länge det är förenligt en majoritet av tiden, kommer ditt barn gå tillbaka till det normala barnet schemat och livet kommer att fortsätta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.