Vilka är de bästa Arthritis Övningar?

Det finns över 100 olika typer av artrit sjukdomar som drabbar människor överallt. Artrit orsakar smärta, svullnad i leder, och stelhet i alla delar av kroppen såsom ligament, senor, muskler och ben. Varje typ av artrit kan påverka en annan del av kroppen. Motion är ett bra sätt att stärka muskler, minska smärta och stelhet i leder och öka det allmänna flexibilitet. Kombinerat med rätt kost och näring tillsammans med medicinering kan artrit övningar hjälpa någon som lever med artrit njuta av en mer hanterlig livsstil.

Det finns tre typer av artrit övningar rekommenderas för personer med denna sjukdom. En typ av träning kallas rörelseomfång övningar. Dessa övningar arbete specifika områden av kroppen och bredda utbudet av rörelse kroppen kan nå.

Rörelseomfång övningar kan göras på land eller i vattnet. Motion i vattnet kan hjälpa till att lindra ömhet och styra kroppen när den rör sig, som gäller med motståndet alltid till musklerna. Dans är också ett utmärkt sätt att utöva din rörelseomfång.

En annan typ av uppgiften skulle stärka övningar såsom styrketräning och använda lätta vikter för att bygga muskler. Ett sätt att stärka muskeln utan rörelse är genom isometriska övningar. Isometrisk övningar tillåta en person att dra åt en muskel och släpp den utan att röra sin kropp. De är särskilt bekvämt och hjälp för dem som lider av svår ledvärk och kan inte röra vissa delar av kroppen.

Den tredje typen av övning är aerob och uthållighet övningar såsom cykling, yoga, promenader och aerobic rutiner. Denna typ av artrit övningar bidra till att stärka ditt hjärta, blodkärl, lungor och muskler så att de kan arbeta mer effektivt. De bidrar med flexibilitet och tillåta en person att förflytta sig mer med mindre smärta.

Artrit övningar arbeta hela kroppen för att lindra stelhet i lederna och uppmuntra normal rörelse. De ökar muskelstyrkan och hålla musklerna starka att stödja de förband som kan påverkas av artrit. Utövar regelbundet hjälper till att hålla en persons vikt under kontroll. Ju mer vikt att en person har på dem, desto mer tryck de har på deras förband.

Det är viktigt att arbeta hela kroppen när man gör artrit övningar snarare än att fokusera på ett visst område. Arbeta hela kroppen bygger upp och stärker din hälsa och lindrar artrit på många sätt. Som med alla träningsprogram, är det klokt att kontakta en läkare innan du börjar. Din läkare kommer att ha den bästa råd till dig att han eller hon vet din artrit situation på en personlig nivå och kan rekommendera rätt övningar för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.