Vilka är Medicare krav?

Medicare krav vanligen hänvisar till människors frågor om Medicare behörighet. Inte alla har rätt till alla typer av Medicare, och det är viktigt att fastställa vad Medicare krav människor måste uppfylla för att skriva in sig i denna amerikanska federalt springa system för att leverera hälso-och sjukvård. Detta kan bli förvirrande eftersom det finns flera Medicare delar, och behörighet för varje del kan bestämmas på olika sätt.

De grundläggande Medicare för människor att komma sjukhuset försäkring, som också är känd som del A, är att en person är 65 eller äldre har vissa kvalificerade funktionshinder. Funktionshinder kan variera och det bästa kontrollen för detta är genom socialförsäkringen. Dessutom måste den person som uppfyller kraven genom att ha arbetat för att tjäna en viss mängd poäng som gör dem berättigade till Medicare eller måste de ha en make som är 62 år eller äldre som har tjänat dessa krediter. Många människor få genom att ta emot antingen sociala avgifter eller järnväg pensionering, men de kan ändå fungera och tillämpa förutsättning att de uppfyller ålder och kredit Medicare krav.

Alla som får del A kan ansöka om del B och skall godkännas under förutsättning att de betalar en månatlig premie. Del B är sjukförsäkring. Men att blanda ihop frågor, vem som helst som kvalificerar efter ålder, även om de inte har arbetat för att tjäna sitt fulla poäng, kan fortfarande köpa del B. Detta är ett sätt att försäkra att människor inte kommer att avslås för minimal sjukförsäkring efter att de har uppnått en viss ålder.

Så långt måste människor vara berättigade utifrån vissa regler, och en av Medicare för del B täckning är att betala premier. Det finns en viss ekonomisk hjälp för detta när folk har mycket låg inkomst.

En annan av Medicare kraven är att skriva in sig i Medicare del D, som kallas receptbelagda läkemedel täckning. Detta kostar lite pengar också men ger rabatter på läkemedel prissättning. Alternativt kan Medicare inskrivna välja att betala pengar på toppen av sin bidragsansökan att ansluta sig till en hälsoplan som kommer att täcka narkotika kostnader och sjukvårdskostnader. Dessa planer är många till antalet och kallas Medicare Advantage planer, och de varierar i typ från hälsoorganisationer underhåll (HMOs) till Preferred Provider organisationer (offentliga postoperatörerna). Det bör noteras att människor inte behöver delta i Medicare Advantage planer, men om de inte, de behöver registrera sig receptbelagda läkemedel täckning eller de kan få böter.

Ett annat valfria plan Medigap som erbjuds av privata försäkringsbolag och kan hjälpa människor möts kostnader som de normalt måste betala. Medicare är inte helt finansierad sjukvård. Den täcker inte allt, och folk på standard A och B kommer att behöva göra coinsurance betalningar för att kompensera skillnaden på kostnaderna. Medigap kan bidra till att överbrygga denna klyfta, men människor kommer att behöva betala månadsvis premier för att få det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.