Vilka Man klimakteriet symtom?

Man klimakteriet, eller andropause, är ett tillstånd som drabbar en del män i åldrarna 40 och 60. Som män ålder, deras kroppar börjar producera mindre testosteron och andra manliga hormoner. Hos vissa personer sänkte hormonnivåer kan leda till en märkbar minskning av aktivitetsnivån, en minskad sexlust, håravfall, och psykologiska problem. Man klimakteriet symtom är ganska lätta att känna igen, och när en diagnos har ställts av en utbildad läkare, kan lämpliga behandlingsprogram föreskrivas.

Läkare och forskare har identifierat flera tecken och symtom som fungerar som varningssignaler för hormonbrist. De vanligaste manliga klimakteriet symtom är minskad sexuell förmåga och lust, försämring av muskel-och benmassa, förlust av kroppshår, infertilitet, värmevallningar, och svullna bröst. En individ kan också uppleva plötslig vikt vinster och ett sänkt antal röda blodkroppar som en följd av minskade testosteronnivåer.

Många psykiska symptom kan yttra sig som en följd av uppleva olika fysiologiska manliga klimakteriet symtom. Män som lider av manliga klimakteriet ofta blir ledsen eller omotiverad på grund av sin sjukdom. Detta kan leda till sömnproblem, minskad energi nivåer, överätande, minne och koncentration förlust, sänkt självförtroende, och till och med klinisk depression. Det bästa sättet för en man att förhindra uppkomsten av negativa psykologiska frågan är att konsultera en läkare när fysiska tecken och symtom på manliga klimakteriet är erkända.

Uppleva några eller alla av dessa symptom inte nödvändigtvis att en individ lider av manliga klimakteriet. Han kan helt enkelt vara under alltför stor stress på jobbet eller hemma, eller genomgår en livsstilsförändring som har resulterat i sänkt aktivitetsnivå. En man som upplever manliga klimakteriet symtom bör söka vägledning av legitimerad läkare för att få rätt diagnos och påbörja rätt behandling.

Personer med manliga klimakteriet symtom har en mängd olika behandlingsalternativ. Vissa män har regelbundna doser av testosteron och hormoner androgena, som kan injiceras eller tas oralt. Hormonbehandling är fortfarande ett relativt nytt förfarande i den medicinska världen, även om patienter i allmänhet svarar bra på behandling. Vissa negativa biverkningar kan bli följden av hormonbehandling, så män med kvardröjande hälsofrågor bör noga rådgöra med en läkare innan valet att få behandling. Som ett alternativ eller tillägg till hormonell behandling kan en läkare tyder på att en enskild delta sessioner gruppterapi med andra manliga klimakteriet sjuka eller förbättra sin dagliga kost och motion rutin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.