Vad är på kort sikt Medical Insurance?

Kortfristiga sjukförsäkring hänvisas till en särskild typ av försäkring plan som är utformad för att ge tillfälligt sjukförsäkring för enskilda och familjer. Denna typ av medicinsk plan är idealisk för människor som upplever en förfaller i medicinsk försäkringsskydd på grund av förlusten av anställning eller en karriär förändring. Faktum är att de flesta människor som får på kort sikt sjukförsäkring faller inom en av dessa två kategorier. Dock kan denna typ av sjukförsäkring vara lämpliga för andra som är utan arbetsgivare baserade sjukförsäkring för en rad andra skäl.

Till exempel, är en annan stor grupp som söker medlemskap i en kortsiktig medicinsk försäkringsbolag vuxna över 18 år. Om inte inskrivna på heltid i college eller teknisk skola, personer i denna åldersgrupp är vanligtvis minskade från föräldrarnas sjukförsäkring plan så snart de blir myndig. Även om dessa ungdomar kan komma att utvidga sin tidigare sjukersättningar genom konsoliderade Omnibus Budget Avstämning lagen (Cobra), kan de månatliga satser vara ganska högt. Kortfristiga sjukförsäkring, å andra sidan är oftast ett mer prisvärt alternativ.

Det finns flera fördelar att köpa kort sikt sjukförsäkring, förutom den uppenbara fördel av att tycka täckning för läkare och sjukhus . För det flesta företag gör det möjligt för valfrihet när det gäller att välja en läkare eller specialist utan att behöva oroa sig för nät restriktioner. Det är dock oftast nödvändigt att få pre-certifiering från försäkringsbolaget innan genomgå någon medicinsk åtgärd eller behandling. Med detta sagt, många planer ger täckning för ett brett utbud av tjänster, inklusive besök akutmottagningen, diagnostiska test, rutinmässiga och förebyggande åtgärder (dvs. mammografi) och uppföljning vård. Dessutom är en kortsiktig medicinsk försäkring förnyas, vanligtvis varje 36 månader.

Det finns också några nackdelar med att ha en kortsiktig sjukförsäkring, av vilka vissa kan vara rimliga. Först till förhållanden nästan aldrig omfattas. Dessutom begär pre-certifiering för tjänster kan automatiskt till att villkor som tidigare behandlats som standard till redan existerande status senare. Dessutom ger de flesta kort sikt sjukförsäkring planer inte täckning för tandvård, syn-och sjukvård, eller tjänster i samband med mödravård och förlossningsvård.

Det finns också några begränsningar i fråga om stödberättigande . I allmänhet kommer endast de sökande som inte fyllt 65 godtas. Kortfristiga sjukförsäkring leverantörer är också undantagna från de juridiska riktlinjer som anges av sjukförsäkringssystemet Bärbarhet och Accountability Act (HIPAA), vilket innebär att de inte har att ge täckning för redan existerande förhållanden. Dessutom finns det oftast en lång frågeformulär skall fyllas i, och den sökande kan bli skyldig att lämna information om tidigare sjukhusvård, vanor livsstil och aktuell längd och vikt. Om någon av dessa faktorer anses ställde sökanden högre risk för sjukdom, då han eller hon kan nekas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.