Vad är några sätt att få arbete?

Det skulle vara idealiskt om någon kvinna som gick igenom graviditeten inte behöver oroa sig inducera arbetskraft, men detta är inte fallet. Olika sätt att få arbete utförs antingen naturligt eller med läkare intervention. Även de kvinnor som hävdar att de älskar att vara gravid är redo för förlossningen att äga rum och hoppas på arbetskraft börjar när deras barn har uppnått en säker ålder för leverans, ofta vid 38 veckor. Dessa kvinnor söker naturliga sätt att hjälpa födande processen inledas, medan en del kvinnor kommer att behöva deras läkare att hjälpa dem. Läkare ingripande händer vanligtvis när någon aspekt av moderns eller barnets hälsa är i fara.

För otålig, irriterad kvinnor som bara vill graviditeten överstökat så att de kan uppfylla sina nya lilla paket av glädje, det finns en flera naturliga sätt att få arbetskraft. Även om en läkare inte måste utföra eller ens vara närvarande när naturliga förlossningsinduktion tekniker försökte, rekommenderas att alltid diskutera dessa metoder med en läkare innan du ger dem ett försök och naturlig induktion teknik bör inte försöka innan 40. graviditetsveckan. En av de vanligaste sätten att få arbetskraft är till fots. Walking vänder hjälp av gravitationen för att flytta barnet till födelseprocess position, kan orsaka tillräckligt tryck för att förmå sammandragningar och la motion är bara en fördel.

En annan av de mest populära sätten att få arbetskraft naturligt av samlag med din partner. Tvärtemot vad många tror, de flesta kvinnor som är 40 veckor gravid åtnjuter inte sex eftersom det är besvärligt och obehagligt. Oavsett kan det leda till framgångsrik induktion eftersom en hanes sperma innehåller prostaglandiner som kan orsaka sammandragningar hos gravida kvinnor.

En mindre trevligt sätt att påskynda arbetsprocessen kan uppnås genom intag av ricinolja. En liten dos av en till fyra ounce (30 till 120 ml) kommer att orsaka tarmar till spasm. Dessa spasmer kan orsaka livmodern till kramp som kan leda till sammandragningar. Att minska den otäcka smaken av ricinolja, kan det blandas med juice eller vatten. Vissa kvinnor hävdar också att äta sin favorit stark mat var det magiskt trick som framkallade arbete för dem, men denna teknik är bara för de modiga, eftersom det skulle kunna orsaka allvarliga matsmältningsbesvär och kräkning i stället för att i stället för arbete.

I händelse av att en gravid kvinna blir försenad med en till två veckor kommer hennes läkare sannolikt leda till arbete. Läkare kan välja att få arbete före 41 veckor om barnet har fått för stor, om modern har fått havandeskapsförgiftning, om det finns problem med moderkakan eller fostervatten, om modern utvecklar en akut eller kronisk sjukdom som kommer att sätta sitt liv eller barnets liv i fara, eller om vattnet har gått sönder och arbetskraft har inte börjat på egen hand. Det första steget för läkare Igångsättning börjar med att placera ett litet piller eller mängd gel som innehåller prostaglandiner i livmoderhalsen, som ofta kallas "gelbildande livmoderhalsen. "

Om gelbildande livmoderhalsen inte fungerar, en av de andra möjliga sätt att få arbetskraft kräver strippning eller spricker i membranen. Strippa membranen görs när läkaren manuellt skiljer fostersäcken från livmodern som frigör prostaglandin och kan hjälpa orsaka produktiv sammandragningar. Sprängas sönder membranen, som ofta kallas "bryta vattnet är" sker när läkaren in en krok i den gravida kvinnans vagina och sprickor i fostersäcken. I de fall där ingen av de ovan nämnda sätt att få arbetskraft arbete, kommer en läkare intravenöst administrera en syntetisk form av oxytocin, som kallas pitocin, som en sista åtgärd för att få arbete innan man överväger ett kejsarsnitt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.