Vad är några rockring övningar?

Träna med en rockring är ett bra sätt att sprida några pounds och samtidigt ha roligt på samma gång. Hula hoops är lätta att hitta och är oftast ganska billiga. Du kan utöva med hula hoops gjorda för barn om du väljer, eller med ett vägt rockring göras för att utöva. Vägt hula hoops är lite större och väger omkring två pounds (907 gram) och vrid runt kroppen lite långsammare. Teoretiskt innebär detta att de är lättare att hänga runt höfterna så att du inte hela tiden måste böja sig ner och plocka upp den.

rockring övningarna är bra för att stärka din kärna muskler, mage. Det fungerar också för att stärka benen. Hula hooping är en aerob träning, vilket betyder att den bränner fett och ökar hjärtfrekvensen. Det är särskilt viktigt att få aerob träning om du försöker gå ner i vikt. Innan du gör någon typ av motion, värma upp med några sträckor eller en snabb promenad så att du inte skadar dig.

Det mest grundläggande övning rockring du kan göra är att försöka hålla rockring upp runt midjan samtidigt som du roterar höfterna. Det är så du har antagligen alltid spelat med hula hoops som barn, och medan det är enkelt, det är mycket effektivt till att stärka magen och banta midjan. För att öka svårigheten med rockring övningar, försöka öka den tid du tillbringar tränar. I början kanske du bara att kunna utöva med rockring i några minuter, men allt eftersom tiden går, kan du arbeta upp till 20 eller 30 minuter.

Ett annat alternativ är att lägga till en andra rockring, och försöker hålla dem båda upp. Du kan också prova stans medan du gör rockring övningar, eftersom detta kommer att engagera dina armar och träna dessa muskler också. Ett annat alternativ är att sätta på lite musik och försöker dansa samtidigt hula hooping. Ett annat sätt att utöva dina armar och ben är att placera rockring runt ett arm eller ett ben och sedan svänga den i stora cirklar. Kontrollera att du har massor av utrymme runt dig om du försöker detta, dock.

Om du har problem med att hålla intresserade av rockring övningar kan det vara en god idé att köpa en fitness video . Det finns flera fitness DVD-skivor som erbjuder en guidad träning med rockring övningar. Även om du inte är bra på hula hooping direkt, bara handla om att försöka övningarna rockring kommer att vara ett bra träningspass.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.