Vad är några Graviditet Övningar?

Det finns en massa bra anledningar att utöva under graviditeten. Det kan främja värk och smärta av graviditeten, och göra arbete och födseln lättare. Motion kan också minska risken för komplikationer. Med ett program graviditet övning gör det lättare att hålla utövar efter det att barnet är fött, och kan vara början på en hälsosam livsstil för din familj.

Walking är en av de bästa graviditeten övningar. Det ger en kondition, och är säker i hela nio månaderna av graviditeten. Under de sista veckorna av graviditeten, promenader kan även hjälpa barnet att flytta ner till förlossningskanalen, hjälpa till att börja arbetskraft.

Simning ger en skonsamma träningen som är underbart för gravida kvinnor. Det använder både små och stora muskelgrupper och ger en utmärkt kondition. Känslan av tyngdlöshet i vattnet är bra för gravida kvinnor och simning medför nästan ingen risk för skador.

En av de mest populära graviditeten övningar är yoga. Gravid yoga klasser blir mer allmänt tillgängliga i USA, och är ett fantastiskt sätt att träffa andra blivande mammor. Yoga kan hjälpa dig att lära dig att andas djupt och slappna av, som kommer att vara till stor hjälp under förlossningen. Den stretchövningar hjälpa till att lindra värk och smärta och förbättra cirkulationen. När hopkopplad med en av de andra graviditet övningar, som att gå, kan yoga vara ett bra sätt att hålla dig i form.

Det finns flera andra graviditet övningar som är säkert att göra. En av dessa graviditet övningar är skonsamma aerobics. En annan övning är styrketräning, men bara vara noga med att inte lyfta mer än läkaren rekommenderat. Stretching är en annan övning bra för gravida kvinnor. Det kan lindra ömma och spända muskler, och hålla din kropp flexibel, vilket kan bidra till att göra arbete lättare.

Kom ihåg att kontrollera med din läkare innan du börjar övningarna under graviditeten, för alla begränsningar du har. Håll en flaska vatten med dig hela tiden, och se till att hålla hydratiserade. Lyssna på din kropp: vet dina gränser och inte pressa dig för långt. Värm upp innan du påbörjar en övning, och inte tillåter dig själv att bli överhettad.

Graviditet övningar kan hjälpa till att förebygga komplikationer, genom att hålla bort extra vikt och förbättrar blodcirkulationen. Minska din risk för komplikationer, och hålla frisk, kan ha en positiv effekt ditt arbete och födelse erfarenhet. Genom att ha under hela graviditeten, kommer du att göra mer än att bara förbättra din hälsa-du kommer att ge ditt barn en bättre chans på en hälsosam framtid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.