Vad är några Antibakteriella produkter?

Människor idag är bekymrade över att kontrollera den mängd och typ av bakterier som de möter. Av detta skäl ett antal olika typer av antibakteriella produkter på marknaden idag. Vissa är avsedda för personlig hygien medan andra är inriktad på att hålla hemmet rent och fräscht. Här är några exempel på olika antibakteriella produkter som finns tillgängliga dessa dagar.

Om en individ bara har en typ av antibakteriella produkter i hemmet, är chansen att produkten är tvål. Vare sig som en bar eller flytande tvål, är antibakteriella tvålar vanligtvis hålls nära badrummet sjunker, vilket gör dem idealiska för att tvätta händer och ansikte. Tvål av denna typ är också ibland förvaras i köket, där alla lagar mat kan snabbt tvätta händerna innan du börjar någon typ av matlagning aktivitet.

Antibakteriell hygienprodukter är inte begränsade till hands tvålar. Det finns också organ tvättar som är perfekta att använda i duschen, liksom barer bad som är speciellt framtagen för användning med ett badkar badkar. Även produkter som tandkräm, munvatten och deodorant innehåller ibland triklosan, ett syntetiskt ämne som är känt för att ha antibakteriella egenskaper.

Det finns också ett antal av antibakteriella produkter för hushållsbruk också. Rengöringsmedel avsedda att användas med bänkskivor, duschkabin och golv är ofta infunderas med antibakteriella ingredienser. Tanken är att minimera bakterier på alla möjliga ytor att människor rör ofta, inbegripet telefoner, bordsskivor och dusch dörrar.

Vissa av dessa antibakteriella rengöringsmedel i form av pastor eller vätskor som hälls på en yta, används sedan för att ta bort uppbyggnad av smuts och sot som kan innehålla skadliga bakterier. Andra rengöringsprodukter formuleras som vätskor som hålls i spray pumpar. Besprutning en fin dimma över sängar och andra textilier i huset är tänkt att minimera ytan bakterier. Vissa av dessa spray dimma anses också vara till hjälp för att döda luftburna bakterier också.

Tillsammans med rengöringsmedel, antibakteriella produkter som är utformade som rengöring av verktyg är också tillgängliga. Svampar och skrubbrar ibland behandlas med kemikalier för att döda eventuella kvarvarande bakterier efter de verktyg som används för rengöring.

Det finns en viss oenighet om hur det praktiska antibakteriella produkter i dagens värld. Förespråkare för dessa typer av produkter på att minimera mängden skadliga bakterier på våra händer och de ytor som vi beröring regelbundet kan bara betyda en hälsosammare livsstil. Motståndare till dessa typer av rengöringsmedel och produkter för personlig hygien notera att även om produkten dödar bakterier, människor omedelbart förorenat nästa gång de röra något. Detta tros göra att använda antibakteriella produkter inte mer nytta än att använda någon typ av rengöringsmedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.