Vad är fokus för allergiforskning?

Allergi forskning är studiet av de fysiologiska reaktioner, identifiering och kontroll av möjliga lösningar för att lösa problemet. En allergi uppstår när kroppen utvecklar en ökad känslighet för ett ofarligt ämne. En fullständig immunsystemet lanseras, orsakar alla symptom på en allergisk reaktion.

Det finns tre olika typer av allergi forskning som bedrivs: symtomkontroll, fysiologiska och förebyggande. Denna typ av forskning kan genomföras i en farmaceutisk forskning anläggning, universitet laboratorium eller ett oberoende marknadsundersökningsföretag. Finansiering av denna typ av arbete sker vanligtvis i statliga bidrag för forskning, internationellt bolag forskningsfinansiering och privata källor.

symtomkontroll forskning är inriktad på att skapa produkter som styr produktionen av histamin i kroppen, som är allmänt accepterade orsaken till allergiska symptom och reaktioner. Varje läkemedelsföretag har egna, patenterade kemiska molekyler för att hantera den allergiska reaktionen. Den mest effektiva produkter härma kroppens egna system. Den nuvarande trenden i allergi forskning är att minimera biverkningar av stora doser av dessa molekyler på patienter.

Ökad uppmärksamhet ägnas till långvarig användning av dessa produkter, deras brist på effektivitet med tiden, och effekten på sömncykel. Kontinuerlig användning av OTC-allergi medicinen påverkar kroppens förmåga att kontrollera innertemperatur genom produktion av svett och förmågan att somna. Ytterligare produkter just med långvarig användning i åtanke att minska eller eliminera dessa biverkningar.

Fysiologi är studiet av kroppens interna system. Denna typ av forskning är inriktad på andra allergiska reaktioner och hur man designar en effektiv, noggrann test för allergier. Den senaste trenden i denna typ av allergi forskning är att undersöka hur fastställa vem som är mest mottagliga för att utveckla allergier och vad som orsakar denna förändring. Denna typ av forskning har vanligen fem till sju span år tid och resultaten publiceras i en vetenskaplig tidskrift.

Förebyggande allergi forskning bygger på det arbete som fysiologi studier. Denna typ av forskning har skapat allergi skott som fungerar på liknande sätt som ett vaccin. En liten mängd av allergi tillförs kroppen på ett kontrollerat sätt. Planen är att kontrollera den fysiska reaktionen i sak så att den inte utlöser en immunsystemet.

Det har skett en explosion av utveckling inom detta område, eftersom framgång och noggrannhet för dessa vaccin har ökat. Ytterligare forskning pågår för att fastställa de effektivaste åldern att förvalta skott och hur barn påverkas. Särskilda patientgrupper profiler har utvecklats för att identifiera personer som löper risk för en negativ reaktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.