Vad är en arbetsterapi Aide?

arbetsterapi medhjälpare är en man eller kvinna som utför administrativa och assistent tjänst vid ett sjukhus, psykiatrisk klinik, missbruk centrum, eller en specialiserad arbetsterapi klinik. Han eller hon hjälper till att intaget och utvärdering av nya kunder, hjälper till att identifiera arbetsterapi mål, ställer in betalningar planer, och tar inventering av leveranser. Vissa arbetsterapi medhjälpare hjälpa patienter utföra dagliga aktiviteter, såsom promenader, klä på sig, och går på toaletten. Med hjälp av medhjälpare, assistenter och arbetsterapeuter, är personer med invalidiserande skador med tanke på de möjligheter och resurser som krävs för att återvända till sina karriärer och självständigt liv.

De flesta av ett arbetsterapi medhjälpare: s arbete innefattar att hålla detaljerad register över patienter räkenskaper och schemaläggning tid för nya och pågående kunder. En medarbetare har vanligtvis på datorprogram och kalkylblad för att organisera data, kontrollera tillgängliga utnämning gånger, och göra särskilda anteckningar om kunder. En professionell svarar på frågor per telefon och uppmanar kunder att påminna dem om deras schemalagda möten. När nya kunder kommer till ett sjukhus eller klinik, hälsar arbetsterapi aide i allmänhet dem, administrerar pappersarbete, svarar på frågor, och förbereder dem för sessioner. Medhjälpare kan också ansvara för att betala räkningar och uttag av betalningar från kunder och försäkringsbolag.

Arbetsterapeuter ofta förlita sig på medarbetare att ta inventering av medicinska och kontorsmaterial, och beställa nya produkter vid behov. En medhjälpare kan påminna terapeuter utnämningstillfället gånger och tillhandahålla information om nya kunder så att de kan förbereda material och börja skapa behandling planer i förväg. I vissa kliniker, medhjälpare ta på sig extra ansvar, som övervakning patienternas hälsa och bidra med grundläggande terapisessioner.

En person som vill bli en arbetsterapi medhjälpare är normalt skyldig att ha en gymnasieexamen och tillbringa flera timmar utbildning på jobbet. De flesta arbetsgivare ser till sökande som har medicinska kontor, kundservice, eller tjänstemän erfarenhet, kunskaper som lärs ut i dessa positioner är viktiga i arbetet jobb terapi aide. En ny arbetstagare lär sig grunderna i den ståndpunkt från erfarna medhjälpare eller arbetsterapeuter under en angiven praktikperiod.

med tillräcklig erfarenhet och fortbildning, en arbetsterapi medhjälpare har möjlighet att få mer avancerade positioner inom området. Många personer arbetar som medhjälpare samtidigt inskrivna i två år arbetsterapi assistent utbildningsprogram på community college. Arbetsterapi assistenter får utföra mer praktiska uppgifter, som arbetar direkt med kunderna för att hjälpa dem nå sina mål. En medarbetare som vill bli en licensierad arbetsterapeut måste vanligtvis få en magisterexamen eller högre, delta i en praktik, och passerar ett nationellt tillståndssystem granskning innan arbetar självständigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.