Vad är Zumba Fitness Program?

Zumba ® fitness program är en hög-energi träning som bygger på latinsk musik och dans. Den skapades av tränare Beto Perez i sitt hemland Colombia. Under mitten av 1990-talet anlände Perez på hans träningsstudio bara för att upptäcka att han hade glömt att sätta musiken han brukade undervisa aerobics klasser. Den enda musik tillgänglig var på cd-skivor han hade i sin bil. De CD-skivor, en blandning av explosiv salsa och maräng musik, var några av hans favoriter.

Perez beslutat att använda musiken, improvisera aerobics rörelser för sina elever att följa. Klassen var en succé och Zumba ® träningsprogram föddes. Snart var Zumba ® klasser hans mest eftertraktade träning på hans gym. Perez slutligen bestämde sig för att ta sitt program till USA

Det dröjde inte länge innan företagare Alberto Perlman och Albert Aghion övertygade Perez att skapa ett företag kring Zumba ® träningsprogram. Målet var att erbjuda Zumba ® klasser över hela världen. Deras dröm blev snart en verklighet.

År 2002 undertecknade Zumba ® träningsprogram ett avtal med ett stort infomercial företag att främja programmet. Som ett resultat har ett stort antal dvd-skivor och videofilmer säljs till den amerikanska marknaden. Det fitness program blev snabbt populär, vinna människor över med sin energiska Latin-inspirerad motion drag.

Snart, den Zumba ® träningsprogram utformat ett program för utbildning av instruktörer. Senast 2006 skröt fitness företaget 2. 000 lärare runt om i världen. Två grundläggande instruktör workshops erbjuds. Den Zumba ® Grundläggande färdigheter Instruktör utbildningsseminarium lär instruktörer hur man ska lära ut grundläggande Zumba ® klasser. Den Zumba ® Gold workshop är att lära lärare att leda klasser för äldre vuxna och de som är början utövare.

Ordet zumba /em> är spanska slang för "snabbt, och har kul. " Detta är målet för alla Zumba ® träning. Utövarna uppmuntras att skaka sina höfter, förlorar sig i kryddig latinsk musik, och låtsas att de är på en fest. Anhängarna av Zumba ® fitness program bränna kalorier när de dansar och har kul. Vissa Zumba ® övningar rapport att det är möjligt att bränna mellan 700 och 1. 000 kalorier i timmen med hjälp av programmet.

Programmet blandar latinska rytmer med enkla danssteg, med intervall-och styrketräning. Övningarna är utformade för att tonen och omforma kroppen. Varumärke rörelser av programmet omfattar danssteg lånade från maräng, samba, salsa, reggaeton, cumbia, och flamenco.

Företaget säljer dvd-skivor och videofilmer via sina webbplatser och infomercials. DVD-skivor finns för nybörjare, medel och avancerade utövarna. De som är trötta på de traditionella tränar kanske vill försöka med ett Zumba ® klass. Oavsett om de har en klass i person eller utövande använder en av företagets DVD kan de finna ett mer spännande sätt att gå ner lite i vikt och uppnå en sundare livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.