Vad är Germanium Hälsa Armband?

Förstått att utnyttja kraften hos magnetism är germanium hälsa armband anses vara ett sätt att lindra en rad kroppsliga smärtor och värk. Som en del av ett sortiment av produkter germanium terapi, är armbanden skulle vara särskilt effektiva för att skydda kroppen från osynlig strålning som kom från många moderna enheter. Tillsammans med att ge skydd, vissa förespråkare av armband germanium hälsopåstående även de kan hjälpa till att läka skador som redan har gjorts av strålning.

I design, kan germanium hälsa armband vara så enkla eller komplicerade som användaren önskar. Vissa konstruktioner innebär titan armband som är översållad av germanium element. Det finns versioner av armband som är särskilt utformade för män, medan andra är avsedda för kvinnor. Germanium hälsa armband anses i allmänhet vara tillräckligt attraktiv för att bäras med formell klädsel samt med mer avslappnade kläder.

Tanken bakom armband germanium hälsa är att återställa en balans i magnetfältet runt den enskilde. Påstås, exponering för ett antal enheter, som mobiltelefoner och andra former av trådlös teknik bryts detta område. Germanium hälsa armband är utrustade med både en positiv och negativ pol som arbetar för att motverka den obalans som skapas av utsläppen från dessa källor, och därmed minska de skadliga effekterna av en modern livsstil.

Förutom att ge skydd för individen som bär armband, är germanium armband också underförstått att hjälpa till med ett antal sjukdomar. Chief bland ansökningarna för armband germanium hälsa är att de kan lindra smärta i samband med muskel-stammar och stukningar, och kan också hjälpa till med stelhet i samband med artrit. Det finns ingen solid stomme av vetenskapliga bevis för att germanium hälsa armband verkligen fungerar, det finns ett brett utbud av anekdotiska vittnesmål från personer som bär enheterna. Med många mönster tillgängliga till överkomliga priser, kan vissa njuta armband germanium hälsa för deras enkla skönhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.