Vad är Commercial massagestolar?

Kommersiella massagestolar är mekaniska stolar som ger användaren en massage mot avgift. Kommersiella massagestolar vanligen avgift per minut av massage, så att användaren kan välja priset eller massage tid han eller hon begär. Kommersiella massagestolar är en typ av automat och fungerar i stort som andra mer kända typer, accepterar mynt eller sedlar via ett mekaniserat system. Ägaren av stolen kan normalt välja hur mycket att ta betalt för varje minut av massage. Kommersiella massagestolar är populära överallt människor kan känna sig som en snabb massage, såsom köpcentra, flygplatser, väntrum, eller nästan alla andra offentliga plats du kan tänka dig.

Kommersiella massagestolar är mycket som upp till slut massage stolar säljs för konsumtion i fackhandeln som Brookstone. De är vanligtvis ganska sofistikerade och kan använda ett antal tekniker, såsom vibrationer, värme, luft komprimering och rullar eller gummi rattar att massera rygg, nacke och ben. Olika massage stilar, såsom svenska och shiatsumassage kan finnas i samma stol, och användare kan anpassa sin massage erfarenhet genom att välja inställningar för masserade områden, typ av massage, och intensitet. Vissa kommersiella massagestolar med använda sensorer för att bestämma den optimala massage inställningar för varje användare, eller kan anpassa sig massage för olika människor grundar sig på axlar och rygg mätningar.

Kommersiella massage stolar kan ge välbehövliga hjälp till personer som har på fötterna hela dagen, eller som behöver koppla av inför en flygning, och kostnaden är mycket lägre än en professionell massage på ett spa. Kommersiella massage stolar erbjuder även en betydande tjäna pengar möjlighet för operatören, och de är en ovanlig och tilltalande förutom automat områden. Till skillnad från många andra automater, göra kommersiell massagestolar inte kräva att ägaren skall behålla inventering, så det utöver det ursprungliga köpet, rengöring och tillfälliga reparationer är de enda tillhörande kostnader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.