Hur slutar jag Excess Sinus Dränering?

Det finns många olika skäl till varför någon kan lida av överskott sinus dränering. Allergier samt vanliga förkylningar virus kan leda till att sinus dränering. Den sinus hålrum i huvudet är smala passager. En alltför mycket dränering kan vara mer än en störning. Det kan leda till smärtsamma bihåleinflammation om vätska byggs upp i dessa trånga passager och blir infekterade.

Du kan använda flera tekniker för att minska sinus dränering. En del människor tror att vissa livsmedel, såsom mjölkprodukter, ökar mängden sinus dränering som du producerar. Även om det finns lite vetenskap att backa upp detta, kan du ge det ett försök. Mjölkprodukter är ett livsmedel som många människor är känsliga för, så skära ned kan minska mängden av dränering.

dricka mycket vatten är ett annat botemedel som kan bidra till att minska sinus dränering. Även om effektivitet inte är bevisad heller, i allmänhet, dricka mycket vatten hjälper tunna sinus sekret. Detta kan leda till mindre märkbar dränering.

Om du lider av sinus dränering allvarliga nog för att hålla dig vaken på natten eller störa dina matvanor kan du besöka en läkare. En enkel antihistamin kan vara allt som behövs för att torka upp dina bihålor. Även om många av dessa läkemedel är tillgängliga över disk, ett besök till läkare innan du börjar långsiktig användning av läkemedel är generellt en bra idé.

Antihistaminer är effektiva om du lider av kraftig sinus lakvatten från en förkylning eller allergi. De är i allmänhet betraktas som säkra, men kan ha biverkningar. Antihistaminer är gjorda för att torka ut dig, och de är effektiva på det. Kommer inte bara att de torkar ut näsan, men de kan också torka ut din mun och ögon. Dessa biverkningar är mer störningar än ett verkligt hot mot hälsan.

Antihistaminer kan orsaka större oro för hälsan hos människor som har förhöjt blodtryck eller tar andra typer av läkemedel. Av denna anledning är det viktigt att du berättar för din läkare om de får över disk eller receptbelagda mediciner som du tar. Om han tror att antihistaminer hjälper behandla ditt tillstånd finns det flera att han kan försöka, och han kan övervaka ditt tillstånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.