Hur kan jag sluta bita Min naglarna?

nagelbitning är en gemensam vana som har en mängd olika bakomliggande orsaker. Det finns flera metoder du kan använda för att sluta bita på naglarna, inklusive användning av bitter smak ämnen, hypnos och regelbunden nagelvård. Om du kan sluta bita på naglarna, kommer du att njuta av friskare naglar och nagelband samt sluta en ful ovana.

Om du vill sluta bita på naglarna, börjar med att identifiera orsaken till nagelbitning . Biter naglarna är oftast en spegling av en oral fixering: kanske du är stressad eller nyligen slutat röka. Det är viktigt att förstå varför du gör det, för som du sluta bita på naglarna, kommer du vill hitta sätt att distrahera dig, till exempel tuggummi, stickning, eller hitta en annan verksamhet för händerna. Om du känner till orsaken kan man distrahera dig i situationer där du kan normalt bita på naglarna.

Ett viktigt första steg är trimning naglarna. Håll naglarna korta genom att lämna in dem, och trimma nagelband också. Om nageln är kort kommer det att finnas mindre tillgång till bita. Om du inte befinner dig bita på naglarna, sluta omedelbart och fil spiken inte bara att förkorta det, utan även att lämna några trasiga delar bort.

Ett typiskt framgångsrika sättet att sluta bita på naglarna är användningen av ett ämne med en bitter smak. Många företag gör produkter som bittra nagellack, för att hjälpa dig att sluta bita på naglarna. Övriga poster i hemmet såsom habanero peppar, tvål, eller något annat du kan hitta med en bitter eller intensiv smak kan vara lika effektiva. Applicera produkten i dina händer ofta under hela dagen.

En manikyr kan också hjälpa dig att sluta bita på naglarna. Manikyr kommer att klippa bort död hud på nagelband, stärker naglar, och förkorta det om du begär det. De polska används ofta smakar beskt, och kommer att påminna dig att sluta bita på naglarna om du omedvetet börja om igen. För folk som inte har råd manikyr anser nagellack, antingen klart eller färgat.

Vid svåra fall kan hypnos användas för att sluta bita på naglarna. Du kan besöka en hypnosterapeuten för flera sessioner eller band inköp registreras för spik biters. Det kan ta flera sessioner för att se resultat med hypnos, men hypnos kan leda till lång sikt beteendemodifikation som kommer att hindra dig från att bita på naglarna någonsin igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.