Hur gör jag Minska Under Eye rynkor?

Under Eye rynkor, liksom alla typer av rynkor, kommer med ålder. De kan också finnas värre när en person är trött eller uttorkad. Några grundläggande sätt att minska uppkomsten av under ögonen rynkor att få tillräckligt med vila, dricka mycket vatten och undvik diuretika som alkohol och koffein som tar fukt från kroppen. Lägga till extra fukt till huden genom att lägga gurkskivorna över ögonen eller om fuktighetskräm kan också bidra till att minska uppkomsten av under ögonen rynkor.

antirynkprodukter behandlingar som krämer och geler kan minska uppkomsten av rynkor, även om tillfälligt. Många av dessa produkter anspråk på arbete genom att stödja produktionen av kollagen och elastin i huden. Kollagen och elastin är proteiner som upprätthåller den fasthet och elasticitet i huden, och som en person åldrar, bryter de ner snabbare än de ersätts. Detta får huden att SAG och visa rynkor.

annat sätt att minska under ögonen rynkor är genom laser hud behandling. Detta stimulerar kollagen och elastin bildas genom att bilda små skador i huden som utlöser helande. Det är riktade till specifika områden i ansiktet, så läkningen går snabbare än det skulle vara om större områden behandlades. Effekterna av anti-rynkkrämer och laserbehandling är tillfälliga och kommer att bära bort när en person upphör med behandling,

även laserbehandlingar vanligtvis varar längre än krämer.

De upprepade smittas av ansiktsmusklerna också bidrar till under ögonen rynkor . Rynkor runt ögonen som visas när en person ler, så kallade kråkfötter, kan minskas genom behandling med botulinumtoxin. När injiceras i huden, botulinum toxin som säljs som Botox ®, hindrar ansiktsmuskler från upphandlande och därmed minska uppkomsten av rynkor. Botox ® behandling är också tillfälliga och måste upprepas med några månaders mellanrum att vara effektiva.

Kanske det bästa sättet att minska under ögonen rynkor är att förhindra nya rynkor bildas. Rökning, exponering för miljögifter och solexponering bidrar alla till rynkor bildas. Dra i huden under ögat kan också orsaka rynkor. Åldrande hud är mindre motståndskraftig mot skador, och överdrivet gnuggande kan faktiskt skada huden. Pat, gnugga inte huden torr efter tvätt, och röra ögonen sparsamt.

Ett sista sätt att minska uppkomsten av under ögonen rynkor är att använda kosmetika sparsamt. Foundation och puder faktiskt kan framhäva rynkor, särskilt i starkt ljus. Använda mindre smink runt ögonen kommer inte framhäva befintliga rynkor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.