Har Rakat hår växa ut igen Grövre?

Du har säkert hört med att om man rakar håret, kommer det att växa igen grövre, mörkare, tjockare och /eller snabbare. Detta är en urban legend, och du bör ignorera andra som försöker tala om att det är sant. Rakning håret kommer aldrig att leda till grövre hår, men många tyder på att det börjar växa ut igen det känns grövre och stubb.

När du har rakat hår och det börjar att växa ut igen, går det känns taggig. Detta beror på att det fortfarande är relativt kort. Ju längre håret växer, desto mjukare det tenderar att bli. Kvinnor får berätta hur håret på benen innan de började rakning var relativt mjuk, och att det nu verkar vara mycket hårt och taggiga. Detta är i allmänhet eftersom när du börjar rakningen har du inte tillåter håret att komma till längd om det skulle naturligtvis mjukna. Istället fortsätter att raka, håren så växer i förefaller grövre.

Det samma gäller för män när de först börjar raka. Efter att ha rakat hår, män märker att nya tillväxtföretag är stubb, och om de håller rakar de alltid kommer att känna att det växande håret tenderar att känna kliande. Å andra sidan, finner en man som beslutar att ge upp rakning att odla skägg eller mustasch oftast att håret blir förbi stubb punkten och blir mjukare och mjukare, ju längre håret får växa.

Vissa hävdar att rakat hår kommer tillbaka mörkare. Det faktiskt kan vara lite sanning i detta. Först och främst, som män och kvinnor ålder, håret mörknar. Så när de börjar raka sig, håret som växer i kan faktiskt vara mörkare, särskilt efter en lång tid. Detta är inte orsakad av rakning, utan av åldrande. Andra, om ditt hår utsätts för, liksom hår på huvudet, kommer solen lindra dem något. När ny tillväxt visas när du har rakat hår, kan det verka mörkare än vad du avbröt. Det är faktiskt mörkare, inte för att det är rakat hår, men eftersom den inte har haft tid att utsättas för blixtar effekterna av solen.

Man kan också djupt vara oroliga plocka gråa hår eller om eller inte bör raka grått hår. Det finns olika talesätt om hur "döda ett grått hår hjälp andra ska komma till sin begravning. "Om ditt hår har börjat grånande, då med fler grå hår småningom dyka upp är inte förvånande. Du har inte påverkat hår cykeln för åldrande genom att ta bort ett grått hår eller genom att ha rakat hår. Om det finns ett grått hår, finns det sannolikt mer i en nära framtid.

En del människor får ställa varför människor blir ofta avdrag tenderar att sluta med tjockare hår. Detta har faktiskt att göra med kvinnor eller män som vill odla sitt hår längre. När håret växer, skador från väder och vind, borstning och blowdrying kommer att orsaka några hårtopparna att dela. När de delas upp, kan de dela hela vägen upp till toppen av håret och faller ut, eller helt enkelt inte växa längre. Genom att skära av kluvna toppar fortfarande hår i unsplit och därmed tjockare form, och faktiskt kan växa snabbt, när en liten mängd är trimmad med fyra till sex veckor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.