Vad bör jag veta om ett bröstlyft?

Bröstlyft kirurgi är en valbar förfarande kallas även mastopexy . Det utförs av en plastikkirurg under narkos, vanligtvis för kosmetiska ändamål. Som med de flesta elektiva operationer, är förfarandet i allmänhet inte omfattas av sjukförsäkring planer.

Denna typ av kirurgi är att återställa en ungdomlig utseende bröst som har förlorat en del av deras form. Med tiden kan brösten börja hänga och förlorar sin form och fyllighet. Graviditet och amning samt fluktuationer i kroppsvikt, kan bidra till dessa oönskade ändringar. Ärftlighet och naturliga mogna processer spelar också en roll i hur brösten ålder över tiden

Mastopexy kirurgi hissar och omformar bröstvävnad att förbättra fasthet och kontur. Förfarandet kan returnera en patients ungdomligt utseende genom att återställa bröstvårtor och vårtgården till en mer upprätt position. Ett bröstlyft används också för att minska storleken på en vårtgården som blivit förstorad. Hud förlorar elasticitet över tiden, vilket bidrar till bröst hängande. Överflödig hud som denna sträcka tas bort under förfarandet för att öka höjden på brösten.

Ett bröstlyft inte försöker i allmänhet att byta bröst. Bröstförstoring eller bröstförminskning kirurgi, kallad mammaplasty , är förfarandet utförs i syfte att väsentligt förändra storleken på brösten. De flesta mastopexy försöken bedrivs i första hand att återställa brösten "utseende, men implantat kan införas under förfarandet på begäran av patienten.

Som med alla operationer, ett bröstlyft medför risker. Patienter bör vara icke-rökare och vid god hälsa innan de genomgick en operation. Förfarandet kan lämna ärr som bleknar med tiden, men aldrig helt försvinna. Vissa patienter upplever förlust av känsla i bröstet och bröstvårtan område som ett resultat av operation.

snitt för bröstlyft operation kan göras runt vårtgården att minimera ärrbildning. De är också ibland vertikalt under vårtgården, vilket resulterar i mer synliga ärr. Kistan kommer att förpackas för att stödja brösten och hålla nere svullnaden efter ingreppet. Små tuber får också införas i snitt för att underlätta dränering och förhindrar uppbyggnad av överflödig vätska som kroppen läker.

Infektion under två veckor återvinningsprocessen är en risk. Under denna tid, smärta svullnad och blåmärken är vanliga. Rörelsen kommer att vara starkt begränsad under den första veckan efter operationen. Ofta, två veckor efter ingreppet kan patienten återgå till normal daglig verksamhet med några få restriktioner.

Efter att ha genomgått operation bröstlyft kan patienter förvänta förbättring av volym och kontur på sina bröst. Hängande och hängande kan elimineras med en total återgång till ett mer ungdomligt utseende. Även bröst kommer återigen börja den normala åldrandeprocessen, resultat från operation är permanenta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.