Vad är några svartmögel Symtom?

Det finns en betydande tvister med bland ansedda medicinska hjälpmedel om i vilken utsträckning människor bör vara berörda om svartmögel symtom. Det kan inledningsvis påpekas tydligt, till att någon allergisk mögel har sannolikt allvarliga allergiska reaktioner i närvaro av svartmögel. Ett annat överenskommits punkt är svartmögel, eller Stachybotrys chartarum , kan vara giftig när äts. I många fall vet man inte det är närvarande i sina hem. Det har inte klargjorts att luftburna svartmögel i grunden är livshotande, även om det finns tillräckligt med bevis för att det kan vara farligt, särskilt för spädbarn, barn och personer med nedsatt andningssystemet eller immunsystem, det är också särskilt utmanande att alla som verkligen är allergiska mot mögel.

Det finns ett antal "svartmögel symtom" eller de som symptom i samband med exponering för denna mögel. Inte alla människor får dessa symptom och inte alla människor få dem alla. Några av de vanligaste är huvudvärk, andningssvårigheter, utveckling eller ökad astmasymtom, snuva, nässelutslag, hudutslag, kliande ögon, rinnande ögon och hosta. Vissa personer har klagat på obehagskänsla i magen eller matsmältningsproblem system också.

Några andra svartmögel symtom rapporteras inte av alla. Men vissa människor har diskuterat saker som att förlora minne eller koncentrationsförmåga eller de kan känna sig extremt trött och har yrsel. I vissa fall problem med blodtrycket redovisas som ett av symptomen på svartmögel, eller finns det också diskussioner om hur svartmögel kan påverka sexualitet, fertilitet och urinvägarna. Tron att svartmögel exponering även är kopplat till ett tillstånd som kan göra barn blöda i lungorna är mycket skrämmande, men återigen, förbindelse inte helt klarlagd.

Det är klart att bli av svartmögel kan vara mycket viktigt att ge ett sundare boende. När vissa människor tala om svartmögel symtom vad de verkligen ber om är hur man hittar den i ett hem. Här bör de följa de riktlinjer för att leta efter någon form av mögel. Kontrollera om möglig eller unken lukt, håll misstänker fläckar på väggarna, vara warier av mögel om ytor med våta eller fuktiga (och särskilt kontrollera fuktig platser i hemmet), och håll ögonen öppna i med hur människor i hemmet reagerar genom hygienkrav. Kroniska allergier och andningssvårigheter kan vara tecken på mögel närvarande. Om svartmögel hittas, de flesta behöver anställa någon att ta bort det, och det finns gott om folk licens att göra det som finns i telefonboken.

Ändå Själva termen giftiga svartmögel kan vara en del av problemet och kan förstärka rädslan. Mögel kan vara problematiskt, men hela listan av svartmögel symptom inte är vana av alla och frågan kan börja skapa en hel del ångest. Att ha en chatt med en familj läkare om vad man ska göra om svartmögel befinns vara av värde, eftersom läkare brukar ha den senaste informationen om hur den medicinska professionen uppfattar denna risk, och kan svara på frågor folk har som är specifika för några besvär som de kan inneha. Dessutom är många av dessa symptom kan föreslå andra hygienkrav, så med en läkare tentamen kan vara viktigt att försäkra framtida hälsa, särskilt om mögel exponering är inte den troliga orsaken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.