Vad är ineffektiva magen fett övningar?

läsare kan bli förvånad att ta reda på några av de ineffektiva magen fett övningar. Dessa omfattar i stort sett alla övningar som arbetar på magmusklerna enbart. Sådana övningar är saker som crunches, arbetet med ab maskiner, pilates rörelser, arbete med träningsbollar och en rad andra områden. Nästan alla av de olika utformade övningar för att arbeta i mage muskler gör helt enkelt att, de inte gör någonting för att ta itu magen fett.

Det kan inte sägas med eftertryck nog att fettförbränningen kommer från ett par källor. En av dem är fettsugning, vilket kan vara ett mycket snabbt sätt att rikta vissa områden av fett och ta bort den. Den andra, som är ett billigare alternativ för de flesta människor, är hjärt-eller aerob träning. Människor förlorar fett snabbare om de höjer sitt hjärta skattesatser på vissa målnivåer och sedan ligga kvar på den nivån under en viss tid. När de gör detta konsekvent och ta in färre kalorier än de använder, kommer de att förlora fett.

Om fett lossnar, och anledningen till att saker som fettsugning är så populära, varierar. Människor kan ha olika fett lagras och vissa är mer envisa än andra när det gäller att reducera fett. Det är också väldigt lätt att få säljas på den idén att övningar utformade för en viss del av kroppen kommer att bidra till göra den delen av kroppen mindre fett. Men övningar utformade för magen verkligen måste ses som ineffektiv magen fett övningar.

Detta betyder inte att arbeta med muskeltonus i vissa områden på kroppen är en dålig idé. Toning muskel kan skapa ett slankare utseende, och att bygga mer muskelmassa kan påskynda kroppens förmåga att bränna fett och inte skapa mer av det. Det är bara viktigt att människor förstår att någon "magen särskilda" arbete måste betraktas som ogiltigt magen fett övningar.

Det finns ett par hjärt övningar som fungerar magen muskler på samma gång. Roddmaskiner är utmärkta i detta avseende. Det är också möjligt att lyfta upp pulsen till viss del när du fyller massor av repetitioner av en muskel träning. Att arbeta upp en svett i hård Pilates klasser hjälper bränna kalorier, men inte i samma effektivitet som andra mer rigorösa övningar som arbetar en till två stora muskelgrupper samtidigt utan paus i 15-20 minuter.

Människor som vill undvika ineffektiva magen fett övningar bör förstå att någon konditionsträning kommer att bidra till att minska fett, och det spelar ingen roll vilka muskelgrupper är inblandade. Med hjälp av en roddmaskin kan inte ta bort några fler magen fett än en trappa stepper, eller en aerobic dans klass, men det hjälper tonen bukmuskulaturen. Normalt bör folk leta efter övningar som hjälper att påskynda deras sätt att bränna kalorier och kombinera dessa med en minska kaloriintaget kost. Detta fortfarande inte garantera att alla magen fett kommer att gå, men totalt sett fettförbränning uppnås vanligen med denna metod.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.