Vad är en läkare bakgrundskontroll?

En kontroll läkare Bakgrunden är en strävan som forskar läkare och kvaliteten på vård som de tillhandahåller. När de söker vård, en patient är helt i händerna på doktorn. För att se de arbetar med en kvalitet som tillhandahåller vård, många vänder sig till läkare säkerhetsprövning för ytterligare bekräftelse.

Medan en läkare säkerhetsprövning kan inte förhindra alla problem, kan den åtminstone ge viss frid sinne. I varje medicinsk praxis, kan misstag krypa fortfarande och saker kan fortfarande gå fel, oavsett hur noggrann en läkare kan vara. En läkare bakgrundskontroll kan inte förhindra misstag, men det kan peka en patient mot en läkare som gör färre av dem.

Ett antal delar av en läkare med bakgrund kontroll kan utföras av en person, bara med hjälp av Internet som ett verktyg. Statliga medicinska styrelser och American Medical Association kan ge viss information som certifiering och utbildning. Detta ger en grundläggande detalj vilken utbildning en läkare har haft, men det gör mycket mer än så.

Det kan också vara möjligt att titta på domböcker online i vissa stater. Många stater omfattar både civila och kriminalregister i sökbara databaser. Vissa stater kan ta ut en avgift, men många andra är helt gratis, åtminstone för den första sökningen och vissa grundläggande uppgifter. Detta kan ge information om stämningar för tjänstefel.

För att förenkla processen, många helt enkelt väljer att hyra en tjänst för en läkare säkerhetsprövning. Många webbplatser erbjuder en check läkare bakgrund för en avgift. De flesta har en sökbar databas som kommer att träffa på en specifik läkare i fråga innan en avgift betalas. Om läkaren är i företagets databas, kommer det att berätta för dig och erbjuder dig en chans att betala för den fullständiga rapporten. Om läkaren inte finns där ingen betalning sker.

En kontroll läkare bakgrund som betalas bör innehålla en mängd information som skulle ta timmar att samla ensam. Det innefattar grunderna såsom utbildning och certifieringar, samt de disciplinära åtgärder, rättsliga frågor och kanske även patient åsikter. De flesta kostar mindre än $ 15 US dollar (USD).

För dem som vill välja ett alternativ som är billigare, det finns webbplatser som även betygsätta läkare som använder den läkarens egna patienter. Även om inte en sann läkare bakgrund kontroll kan den ge lite insikt. Dock kan de som använder ett sådant ställe har en motivation för detta. Det är omöjligt att säga säkert om deras sorger eller berömmer är legitima.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.