Kan jag Banta med cirkelträning?

Circuit utbildning är ett exempel på en daglig motion plan som är utformad för att förbättra den allmänna hälsan på flera sätt. Tillsammans med förbättrad uthållighet och allmän kropp styrka, en balanserad krets utbildningsprogram kan även bidra till ett säkert och stegvis gå ner i vikt.

Geniet bakom cirkelträning ligger i valet av övningar som ingår i träningen planen. Per definition kommer en cirkelträning träning övningar som behandlar alla delar av kroppen. För detta ändamål kommer cirkelträning omfatta uthållighet övningar, aerobic övningar och möjliggöra intervallträning av särskilda områden av vikt. Resultatet är ett fungerande program som tillhandahåller fasta styrketräning, en trovärdig kardiovaskulär träning och stretching aerobics som hjälper till att hålla musklerna i ben, armar och bål flexibel.

Deltagande i en krets utbildningsprogram inte kräver ett gym medlemskap, det finns inte heller ett behov av att köpa en mycket välutrustad träningsanläggning. I själva verket kan vem som helst utforma ett effektivt program cirkelträning och genomför den i avskildhet i hemmet. Nybörjare kan börja med en serie övningar som inte kommer ungefär fyrtiofem minuter att genomföra. Här är några rekommenderade övningar att ta med i det ursprungliga programmet.

Börja programmet cirkelträning med att gå i rask takt i ungefär fem minuter. De promenader kan ske på ett löpband, eller en rask promenad runt kvarteret kommer att tjäna samma syfte. Walking är ett bra sätt att förbereda kroppen för andra former av motion, samt vara ett enkelt sätt att komma i rätt stämning för arbetande ute. Följa upp går med fem minuter av en något mer aggressiv konditionsträning. Detta kan ske i form av jogging, cykling eller promenader i snabbare takt.

Nästa fas i kretsen utbildningen serien bör vara en serie av något intensiva övningar som utförs ungefär en tid då varje. Några förslag för denna fas är gammaldags armhävningar, djupa knäböjningar, Jumping Jacks (ibland kallad grensle humle), och tå inslag. Det viktiga att komma ihåg är att inkludera nog av dessa typer av övningar för att fylla ett totalt sju minuter. Mer att göra med hur länge än det antal repetitioner först. Poängen med denna serie av övningar är att hålla tempot uppe som inleddes med den varma upp promenader och ju mer intensiv hjärt aktivitet som bildade de första tio minuterna av träningspasset.

Följa upp rundan på sju övningar med en övergång till hjärt-baserat arbete. Denna fem minuters möte skulle kunna omfatta verksamhet som hoppa rep, njuter steg aerobics med lite musik, eller ens något som liknar kickboxning. Flytta direkt i en andra omgång av sju en minut övningar att variera beställa från de senaste sju minuter in.

Slutligen in i en period av nedkylning. För denna sista delen av banan utbildningsprogram kommer några enkla stretchövningar fungerar bra, eller kanske ytterligare fem minuters rask promenad runt kvarteret. Genom att inkludera en kort fas av nedkylning, kan du din puls att successivt återgå till normal, och låta dina muskler att stegvis anpassa sig till förändringar i verksamheten. Denna enkla hem krets utbildningsprogram bränner mycket kalorier, stärker din ämnesomsättning, och arbeta med en balanserad kost för att hjälpa dig att uppnå en hälsosam nivå av vikt, samt stärkande kroppen och öka din energi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.