Kan Hot Peppers Cure prostatacancer?

varje år över 200. 000 människor i världen förlorar sin kamp med prostatacancer, och fler diagnostiseras med sjukdomen varje år. Självklart söker vi någonting lovande som kan bota prostatacancer eller förebygga dem, och i 2006 ett fåtal studier om nyttan av kemiska capsaicin, som finns i varma röda paprikor, föreslår vi kan ha funnit ett sätt att behandla fler personer med prostatacancer och godartad prostataförstoring.

Enligt ett gemensamt USA /Japan på möss, möss som hade prostata tumörer och får höga doser av capsaicin, hade ungefär en 80% av antalet celldöd eller apoptos av tumör vävnad. Även Forskarna noterar att inducerade human cancer hos möss är lättare att behandla, är detta fortfarande en ganska anmärkningsvärt resultat. Du kan se i undersökningen att capsaicin inte helt botar prostatacancer, men kan vara indicerat för att förhindra tumörtillväxt och som en extra behandling för män som har diagnostiserats med prostatacancer. Det framgår också att en del män få hjälp av den anti-inflammatoriska egenskaper capsaicin, som kan minimera obehag och minska tillväxten av prostata.

Det finns också vissa förslag som grundar sig på statistiska bevis för att heta paprikor, även om de kan inte bota prostatacancer helt kan förhindra det. Män som lever i länder där heta paprikorna rutinmässigt konsumeras i livsmedel tenderar att ha en lägre förekomst av prostatacancer. Detta kan tyda på att även om du inte kan bota prostatacancer, kanske du vill lägga till några krydda till dina måltider i form av varm paprika.

Naturligtvis tycker inte alla heta paprika. Vissa hittar dem svårt om matsmältningen, medan andra finner dem obekväma att äta. Med tanke på den undersökning från 2006 har det skett en ökning i en mängd capsaicin produkter på marknaden, inklusive nässpray och piller tillägg. Dessa kan marknadsföras som formler prostata hälsa, utan män som diagnostiserats med prostatacancer bör inte se dem som ett sätt att bota prostatacancer ensam. Kom ihåg att på möss, har de inte helt lösa cancer och att möss är lättare att behandla. Det är fortfarande viktigt att få traditionell medicinsk hjälp för ditt tillstånd.

Trots detta är det förvisso så att capsaicin pulver eller någon form av capsaicin kan bidra till att minska risken, och kan anges som en extra behandling om du hanterar denna form av cancer. Tala med din läkare om fördelarna med capsaicin tillskott. Om du är cancer gratis, kanske du vill diskutera med din läkare hur du kan öka dina chanser kvar så genom att äta paprika eller ta en capsaicin tillägg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.