Hur väljer jag det bästa Hair Cleanser?

Hår cleanser eller schampo, är en viktig del av många människors dagliga rengöring rutin. Förutom att hålla håret fria från smuts och produktutveckling bygga upp, hår rengöringsmedel innehåller ingredienser som syftar till att förbättra utseendet, styrka och konsistens av hår. Med hundratals möjligheter, att välja rätt hår rengöra beror på budget, individuella behov och dagliga rutiner.

Att välja rätt hår cleanser är ofta en fråga om försök och misstag. Nästan alla märken insistera på att deras schampo är det absolut bästa produkt, men se hur en produkt fungerar på en persons hår är det enda sättet att veta vilka cleanser är verkligen det bästa. Överväga att köpa rättegång-stora flaskor med flera varumärken och använda dem i flera dagar. Detta kan spara pengar och samtidigt garantera en bra match genom experiment.

Innan du väljer ett hår cleanser, är det viktigt att förstå att olika hårtyper har olika behov. Fint hår kräver en annan omsorg än tjockt hår, och lockigt, vågigt eller rakt hår kan se och må bättre med vitt skilda produkter. Många företag hävdar att de har schampon perfekt för olika typer av hår, men även minska på ner till rengörings göras för lockigt hår kan resultera i dussintals val.

Efter att ha använt ett bra rengöringsmedel bör håret kännas mjuk och fri från smuts, damm eller rester från hår produkter som hårspray eller gel. Från den utgångspunkten, ett hår rengöringsmedel bör skräddarsys för individuella behov. Människor alltid har bråttom kanske vill leta efter en cleanser /balsam kombination för att spara dyrbar tid. De som har lockigt hår benägna att frizz får jaga flaskor som förkunnar att ha frizz-fighting ingredienser. Personer med torrt hår benägna att gå sönder kanske vill leta efter mild formler som ger extra återfuktande ingredienser.

Studie ingrediens listor noggrant för att undvika att utlösa hudens känslighet eller allergier. Människor med allergier mot parabener, måste vissa blommor såsom lavendel, eller känslighet kemiska vara på utkik efter dessa ingredienser i alla hårvårdsprodukter. Alla som har en aversion mot starka lukter bör leta efter unscented rengöringsmedel, även om dessa kan vara svåra att hitta.

För konstant resenärer, överväga en torr schampo bar. Placeras i en metall eller plast tenn, dessa hår rengöringsmedel liknar en tvål och låter som flyger att resa med sina favorit schampo utan oro över flygbolagets bestämmelser. Torr schampo är också en utmärkt produkt att ta på camping resor, men vara säker på att använda barer med helt naturliga ingredienser för att undvika förorenande naturliga vattenresurser som floder eller bäckar.

Animal lovers kanske vill undvika hårvårdsprodukter från alla företag som använder djurförsök som en metod för produktutveckling. De flesta företag att undvika djurförsök kommer att tydligt visa information om produkten flaskor. Flera djurvänlig webbplatser också föra uppdaterade förteckningar över företag som är kända för att använda djurförsök, och de som inte engagera sig i praktiken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.