Hur väljer jag det bästa HMO Provider?

Det finns flera sammanhang där uttrycket bäst HMO operatör kan övervägas. En HMO leverantör skulle kunna vara en primärvårdsläkare (PCP), ett bolag eller mäklare som erbjuder tillgång till försäkringar eller varierande HMO planer som kan erbjudas privat eller av en person som sällskap. Dessa varje kräver olika överväganden.

Då uppstår frågan om hur de bästa HMO som tillhandahåller tjänster i samband med att välja en primär läkare är det först viktigt att fastställa som ingår avtal med en särskild HMO. Många HMO planer föra en förteckning över läkare som tillhör organisationen och det kan först vara bäst att se om det finns läkare delta. Ibland är detta inte möjligt, särskilt när folk byter till ett slutet system där läkarna bara arbete för HMO.

Slutet system planer som Kaiser Permanente är oftast ganska stora, vilket betyder att det är ett säkert kort som folk kan fråga bland vänner och familj som också kan delta i den plan som de skulle rekommendera. Om du lämnar en betrodd primärvården läkare på grund av förändringar i hälsa planer, det kan även vara en bra idé att få hans eller hennes rekommendation. Läkare ofta har professionella och personliga relationer med många av sina kollegor och kan kanske göra flera rekommendationer i intresseföretag. Det finns också många online webbplatser som "klass" läkare, men dessa kan variera i sin användbarhet och är beroende av mycket små prover av patientens recensioner för att fastställa en läkare är värt.

Kanske den viktigaste sätten att bestämma den bästa HMO leverantören i detta sammanhang att hitta en PCP är att göra en del intervjuer med läkare efter att få några rekommendationer. Ta reda på vad deras timmar är hur lätt det är att få en samma dag tjänsten, om de har medarbetare med vilka de arbetar, och vad deras filosofi medicine. Känner till dessa saker och få svar av andra relevanta eller annan viktiga frågor kan bidra till att avgöra vilka pentaklorfenol verkar vara bäst.

När det gäller de andra sätt på vilket begreppet HMO operatör kan fastställas, kan detta vara en komplicerad eller enkla affärer. Under vissa omständigheter kan man fråga sig av cheferna för ett företag som söker att hitta den bästa planen för sina anställda. Vanligtvis finns det en dubbel fråga här: att hålla kostnaderna nere samtidigt ge god sjukvård. Det bör noteras att en HMO är inte det enda valet, tänkte att det kanske ett av de val som ett företag skulle kunna erbjuda anställda som vill ha en låg kostnad alternativ. Många anställda vill ha fler valmöjligheter, och det kan vara bäst att hitta en mäklare eller ett försäkringsbolag som erbjuder flera alternativ, exempelvis en HMO POS eller en offentlig postoperatör.

Ibland individer kan välja mellan flera olika försäkringsbolag och leverantörer HMO. Detta kan vara ett resultat av att tillhöra program som staten Children's Health Insurance Program (schip) eller Medicare. I detta fall får varje person behöver för att avgöra vilka HMO leverantör är bäst.

Några av de saker att titta efter för att fastställa kvaliteten på varje försäkrings-eller hälsa bakom företaget är recensioner av var och en, som kan erbjudas av statliga organ. En annan viktig faktor är hur många nuvarande medicinska leverantörer hör till HMO. Är det möjligt, till exempel för att behålla nuvarande primära läkare och specialister?

Precis som företag måste överväga kostnaden, så måste den enskilde. Hur mycket HMO avgift per månad, och vad är kostnaderna för copayments? Med alla dessa hänsyn kan bidra till att avgöra vilka HMO leverantör som är bäst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.