Hur väljer jag det bästa Daily Cleanser?

byta rengöringsmedel på en frekvent basis kan orsaka hudirritation och finnar är det viktigt att hitta den bästa dagliga rengörings möjligt för ditt ansikte. Även ansikts rengörings marknadsförs mot kvinnor kan nå priser på över hundratals amerikanska dollar, det finns flera typer av dagliga rengöringsmedel tillgängliga för betydligt mindre på ditt lokala apotek som kan vara lika effektivt. Välja den bästa dagliga rengörings är en fråga om att pröva din hudtyp och de faktorer som påverkar den, samt om din hud är hanterbar med över disk rengöringsmedel eller bäst behandlas av hudläkare.

I kosmetika är huden oftast kategoriseras som antingen normala, torr, oljig, kombination, eller känsliga. Mest över disk huden rengöringsmedel är märkta enligt vilken av dessa hudtyper de passar bäst, vanligtvis featuring en högre torkmedel som alkohol och salicylsyra i rengöringsmedel för fet hud. Facial rengöringsmedel för torr eller känslig hud innehåller ofta aloe vera, som är känt för att ha en lugnande effekt på huden. Kombination hud är bäst behandlas genom att tvätta ansiktet med en daglig rengöring speciellt framtagen för kombinerad hy och sedan tillämpa en ljus lager aktuella akne grädde till fet områden, såsom T-zonen, bestående av panna, näsa och haka.

Även efter att du har fastställt vilken kategori din hud faller, finns det andra faktorer som kan orsaka variationer i din hudtyp och kräver en övergång till ett annat rengöringsmedel. Ålder, till exempel, spelar en stor roll i strukturen på en hud. Tonåringar kräver ofta en daglig rengöring för fet hud samtidigt som vuxna kräver normalt en med mer fukt, till exempel en crème rengöra. Vädret kan också vara en avgörande faktor för den dagliga rengöringen du använder, som de som regelbundet använder en ansiktstvätt för normal hud kan finna att de kräver akne rengörings-eller toner under sommaren och säsonger med hög luftfuktighet. Vissa muntliga läkemedel kan också orsaka förändringar i huden, vilket fick den att producera extra olja och bryta ut oftare.

Om du har provat olika typer av ansikts rengörings-och huden är fortfarande stöter på problem som ofta finnar, svår torrhet eller irritation, be din läkare remittera dig till en hudläkare. Hudläkare kan rekommendera både oral och topikal föreskrifter som kan hjälpa hud som är resistent mot över disk behandling. En hudläkare kan också hjälpa dig att avgöra huruvida det ditt problem hud har en bakomliggande orsak som kan åtgärdas och inte bara behandla dess symptom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.