Hur väljer jag den bästa handen Lotion?

Med så många olika hand lotion på marknaden idag, är det ibland svårt att avgöra vilken produkt skulle vara bäst för dina behov. Lyckligtvis finns det ett sätt att minska området lite och fokusera din uppmärksamhet på krämer som kommer att göra exakt vad du behöver dem att göra. Här är några tips om hur du hittar den bästa handkräm för dig.

En av de första faktorer att beakta är vad du vill uppnå med handkräm. Kanske dina händer är grova och torkade ut från tvål du använder på jobbet. Om så är fallet, vill du titta på krämer som är avsedda att ersätta förlorad fukt och upprätthålla en lämplig avvägning av fukt. Lotioner av denna typ innehåller ofta ingredienser som är perfekt för uppmjukning av huden samtidigt nytt återfuktande händerna och förebygga smärta som kommer från knäckt och peeling knogarna.

Om händerna börjar ge lever fläckar eller andra tecken på åldrande, kanske du vill titta på en medicinerad lotion som innehåller någon typ av anti-rynkor egenskaper. Ingredienserna hjälper till att tona lever fläckar, vilket gör dem mindre synliga. Samtidigt kommer delar av antirynkprodukter lotion hjälpa huden att framträda mer spända och tonas, vilket gör att dina händer för att återta ett mer ungdomligt utseende.

Ett annat sätt att hantera lever fläckar är att gå med ett tonat handkräm. Något färgad för att matcha en rad olika hudtoner kan lotion hjälpa platser att smälta in i nyansen av huden, vilket gör dem mindre självklara.

För folk som är utanför större delen av dagen, med en lotion som ger en viss mängd solskydd är viktigt. Detta gäller särskilt om det inte är möjligt att bära ett solskyddsmedel. Den hand lotion kommer att sippra in i huden och ger en viss mängd skydd mot de hårda effekterna av direkt solljus utan greasiness som är gemensam med solbränna lotion.

Det finns också frågan om du vill ha en tung doft, en lätt doft, eller ingen doft alls. Lyckligtvis finns det produkter för att tillgodose varje önskemål. Tänk på att unscented lotion inte kommer att kollidera med ditt val av parfym eller cologne. Lätt doftande hand lotion är ett bra alternativ om du vill gå med något mycket subtila. En starkt doftande lotion är perfekt om du vill fästa uppmärksamheten på händerna.

Många föredrar att minimera exponeringen för produkter med en massa syntetiska beståndsdelar. Om du tillhör denna kategori, köp en naturlig handkräm skulle vara ett bra alternativ. Du kan hitta många produkter som använder en bas av aloe vera och naturliga oljor med endast ett minimum av konserveringsmedel. Det är också möjligt att köpa helt ekologiska produkter handkräm på många hälsokostbutiker och affärer vitamin.

Beroende på vilken typ av handkräm du vill kan du kanske köpa den idealiska produkten i en stormarknad, rabatt butik eller apotek med lätthet. Vissa varumärken är en mycket låg kostnad, samtidigt som särskilda lösningar kan vara ganska dyra. Innan ett inköp av handkräm eller lotion, vet vad du vill från produkten och hur mycket du är villig att spendera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.