Hur väljer jag den bästa Hip sträcker?

En av de vanligaste åtgärder som rekommenderas för höftproblem är en serie av stretching övningar. De flesta hip sträckor kan göras hemma utan specialutrustning eller guidad undervisning. Verksamheter såsom ben gungor och skonsamma utfall kan hjälpa människor att öka flexibiliteten, återfå styrka och förkorta återhämtningstiden efter skador. Hip sträcker sig kan också vara mycket fördelaktigt för människor som helt enkelt vill komma i bättre fysisk form. Om de utförs regelbundet som en del av en uppvärmning eller träning rutin, som sträcker i höft musklerna kan hjälpa till att förebygga skador och förbättra resultatet.

Läkare och sjukgymnaster rekommenderar ofta enkla ben svingar att börja bygga styrka och återfå en normal rörelseomfång efter en skada eller operation. En person kan stå upprätt och långsamt svinga ett ben framåt, hålla en hand på en vägg eller bord för balans. Med knäet rakt, kan benet förlängas så långt fram så bekväm och därefter stadigt väckt bakåt bakom kroppen. Efter flera upprepningar bör musklerna i höft och lår börjar må lösare. Så småningom ska en person kunna sträcka ut sina ben ut betydligt längre än i början av övningen.

Etapp gungor kan också göras i en sida till sida rörelsen, ytterligare öka rörelseomfånget i höftleden. Med båda händerna på en vägg eller bord, kan ett ben föras utåt och i hela kroppen utan att böja knät. Då kan föras tillbaka till utgångsläget och utsträckta åt sidan. I likhet med front-to-back ben gungor, hjälper sidledes rörelse inre lårmuskler stretch och tillåta större flexibilitet i höftleden.

En person kan utföra mer intensiv stående höft sträcker sig när han eller hon kan bekvämt böja sida till sida. Stående upprätt och korsar vänster ben över höger, är den vänstra arm över huvudet medan den andra hålls på sidan. Båren lutar åt höger så långt som möjligt, då vänder processen för att sträcka ut hennes andra sidan. Den yttre benmusklerna nära höften stretch och stärka i tid. Regelbundna stående hip sträckor kan också utföras med friska individer som ett sätt att värma upp innan en verksamhet eller ett sätt att få mer hip flexibilitet och styrka.

utfall är populära hip sträckor som är särskilt användbara att förbereda sig för en körning eller en joggingtur. En genomföras korrekt utfall börjar med att ta en upprätt hållning och sakta sträcker sig framåt på ett ben tills knäet är direkt ovanför foten. Efter några sekunder kan bår tillbaka till stående och upprepa proceduren på det andra benet. Underhålla övre kroppshållning är viktigt att dra största möjliga nytta för höftleder. När utfall bli bekväm, en individ kan vrida hans eller hennes överkroppen från sida till sida för att ytterligare förbättra hip flexibilitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.