Hur ska jag Förbered dig på att få massage?

Många människor söker sig massage terapi för att behandla spänningar, smärta och stress. Flera professionell massage organisationerna anser att massage minst en gång i månaden kan ha positiva effekter på lång sikt, särskilt om kunder förbereder sig för att få massage med stor omsorg, snarare än att behandla det som en vanlig medicinsk utnämning. För att få ut det mesta av den erfarenhet är det en utmärkt idé att förbereda sig för att få massage genom att ta lite tid från ditt schema att slappna av, fokusera på din kropp, och göra det en speciell dag.

När du förbereder för att få en massage, det första beslutet du måste göra är vilken typ av massage du vill få. Det finns ett antal alternativ massage finns även traditionella svenska, akupressur, djup vävnad, Watsu, och tröskelvärden. Har lite läsning om de olika typer av massage och bestämmer vilka du tror blir bäst för dig. Sedan leta efter en ansedd massage terapeut eller dagspa att boka en tid.

Samtidigt som massage utnämningen, tänka på andra skyldigheter du kan ha i ditt schema. Det är inte en bra idé att boka en massage mitt i en hektisk dag, försöka få en tid på eftermiddagen, till exempel, så att du kan arbeta och sedan gå hem efteråt. Ännu bättre, boka ett möte för en dag du inte arbetar alls så att du kan förbereda sig för att få massage innan utnämningen genom att koppla av. Om möjligt, boka en badtunna eller bastu innan din massage för att mjuka upp musklerna och börja varva ner processen.

På dagen för din tid, förbereda för att få en massage genom att äta lätt minst en timme före sessionen. Med en liten mängd mat i magen kommer att hindra dig från att känna sig hungrig utan att du ska känna dig uppsvälld. Om du har varit fysiskt aktiva, dusch och klä sig i nya kläder för ditt bekväma massageterapeut. Avsätta tid före din tid för att förbereda för att få en massage av avkopplande, dricka te eller vatten, och läsa en bok eller en tidskrift. Du vill inte ange utnämningen knappat upp från din dag.

Om detta är ditt första besök till massageterapeut eller spa, planerar att ha inkommit minst 20 minuter för tidigt att fylla i ett formulär klient release. Många kurorter att skära in din utnämning tid om du är försenade, så även upprepa kunder bör komma fem till tio minuter för tidigt. Att vara tidigt för mötet också kommer att bidra till att minska känslan av stress och nervositet. De flesta dag spa har ett väntrum område, tar en liten stund i väntrummet för att förbereda sig för att få massage genom att andas djupt och lugnt.

Din massageterapeut i regel komma att samla er för massage. Detta är ett utmärkt tillfälle att ta upp områden som du vill särskilt arbeta med, samt känsliga fläckar på kroppen som du föredrar att undvika. Terapeuten kommer att visa dig till det rum där du kommer att arbeta tillsammans och gå ut, så att du kan förbereda för att få en massage som klär av sig till din nivå av komfort och få avgöras på massage bordet. Ta ett par djupa andetag, slappna av och njuta av din massage.

Under massage, kommunicera med din massageterapeut. Se till att han eller hon är medveten om din komfort nivå med intensiteten i tryck, och kom ihåg att massage ska aldrig göra ont. Du kommer att få en mer positiv massage upplevelse om du ger feedback till terapeuten, som skulle vilja se dig lämnar sessionen utvilade och förnyas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.