Hur lär jag mitt språk Infant Skriv?

Även spädbarn har kapacitet att förstå språket mycket snart efter födseln, saknar de den fysiska och mentala utveckling som krävs för att kommunicera verbalt förrän senare. Baby teckenspråk drar fördel av det faktum att en spädbarnets fingerfärdighet fungerar väl före sin articulators, som är den mun, tunga och läppar. Även om ett barn inte kan formulera ett ord han vill kommunicera, kan han visa sina föräldrar vad han vill med hjälp av teckenspråk. Detta reservdelar föräldrar och barn den frustration och stress hos spädbarn gråta och gnälla över enkla behov.

En del kritiker av baby teckenspråk tror att underteckna förseningar verbal kommunikation, eftersom ett barn som undertecknar inte behöver tala. Tvärtom har undersökningar visat att lära språk barn tecken uppmuntrar henne att vara en aktiv kommunikatör. Tal patologer har länge uppmuntrat föräldrar att hjälpa sina barn genom att lära dem hur man kommunicerar. En studie utförd av University of California i Davis visade att barn i andra klass som hade lärt sig teckenspråk som barn hade dramatiskt högre IQ än sina jämnåriga som inte hade lärt sig teckenspråk.

Barn som lär sig tidigt hur effektivt kunna kommunicera med teckenspråk göra att förtroendet in i nästa fas i utvecklingen, som omfattar lärande verbalt språk. Detta förtroende uppmuntrar dem att vara aktiva deltagare i en konversation. Många föräldrar är skrämda vid tanken på att lära sina barn språk tecken, medan det i själva verket är det inte så svårt som man tror.

Det finns många resurser tillgängliga för föräldrar som vill lära sina barn teckenspråk. Online, finns det olika webbplatser som har video-undervisning och demonstration av ord teckenspråk, steg för steg. Dessa normalt är organiserade i en ordbok format, vilket gör det enkelt att slå upp ord en förälder vill lära sitt barn.

På biblioteket eller bokhandeln, finns det flera böcker tillgängliga för att hjälpa en lära sitt barn att underteckna. Föräldrar kan också köpa filmer, till flashcards och marionetter bidra till att underlätta undervisningen. Klasserna är en mer interaktiv strategi och kan vara lättare för föräldrar som skrämmas av att lära sina barn själva.

Infant teckenspråk grundas på amerikanskt teckenspråk (ASL), så för dem som talar engelska är det lätt att hitta gott om resurser för att lära och lära ut språket. Det är smart att börja undervisa ditt barn vid ungefär sex till nio månader. Man kan börja tidigare, för att göra det till en vana för både föräldern och barnet, men mer än troligt, kommer barnet inte att kunna logga in igen innan dess.

Den första regeln i undervisningen ett barn till tecken är att säga ordet när du registrerade den. På så sätt är barnet lära sig att säga ordet när de lär sig skriva på. Börja med tre till fem vanliga ord, som "mjölk", "äta", "hungrig", "sova" och "mer".

Skriv så mycket som möjligt, interjecting tecken i samtal med barnet. Det är också smart att lära andra familjemedlemmar så att de kan använda tecken i samtal med barnet också. När barnet har bemästrat de första orden, lägga till andra gradvis. Ha tålamod, uppmuntrande och positiva. På lång sikt kommer uthållighet lönar sig för både föräldrar och barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.